26.02.2020
Lyngby-Taarbæk Jazzklub: Karmen Rõivassepp Quartet featuring Benjamin Himpel
Koncerten er afholdt

Den estiske jazzsangerinde Karmen Rõivassepp, har gjort kometkarriere. Med udgangspunkt i sin nuværende hjemby Aarhus har hun på få år opbygget en stor og trofast fanskare. I 2018 modtog hun Aarhus Jazz Talent 2018 uddelt af Aarhus Jazz Festival og har siden optrådt med bl.a. DR Big Band og Aarhus Jazz Orchestra.

Karmen Rõivassepp har tydeligt styr på de musikalske traditioner og bevæger sig legende let mellem mainstreamjazz, latin og nutidige toner, både som sanger og som komponist. Hun er både en dygtig tekstfortolker og scatsanger og fremstår med sin klare, lyse klang altid ubesværet og charmerende på scenen.

Kvartetten er udvidet med den prisvindende tyske saxofonist Benjamin Himpel, der har udviklet sin musikalske identitet både i Tyskland, Danmark og USA. Himpels spil kan opfattes som ubesværet, flydende og opmærksomt. Han har en imponerende forståelse af harmonier og er utroligt lydhør og melodisk i sit spil. Til denne Vinterjazz-koncert kan publikum forvente at høre Karmen Rõivassepp Quartets originale musik såvel som nogle af bandmedlemmernes yndlingsjazzstandarder, fremført sammen med Benjamin Himpel, kun for denne ene aften.

Line up: Karmen Rõivassepp/vokal – Benjamin Himpel/sax – Simon Gorm Eskildsen/piano – Adrian Christensen/bas – Daniel Sommer/trommer