02.10.2021 Få billetter
Temple of Doom: TWILIGHT FORCE + support
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 20:00
Dørene åbner kl. 19:00
Billetter
Forsalg: 140,- DKK inkl. gebyr
Entré: 160,- DKK
Vi er rigtig glade for at annoncere en ny koncertdato for Twilight Force i Templet. Som tidligere meddelt har bandet rykket deres europaturné til 2021. Ny dato i Templet bliver den 2. oktober 2021.
Købte billetter er gyldige til den nye dato. Alle billetkøbere får besked fra Ticketmaster. Det er også muligt at få billetter refunderet via Ticketmaster frem til d. 2. november 2020.

The »Dawn Of The Dragonstar« is here!

Tre år efter deres tryllebindende eventyr ”Heroes Of Mighty Magic” er det episke metalbroderskab TWILIGHT FORCE ved at udgive deres mest ambitiøse, mest episke og mest dristige eventyr nogensinde. Slib klingen, reparér skjoldet og gør dig klar: En storm er på vej og denne gang vil ingen vide sig sikker.

Dannet for mange år siden i den svenske heavy metalhovedstad Falun, gik der ikke lang tid, før TWILIGHT FORCE forlod vores jordiske rige. Allerede med deres 2014 debut »Tales Of Ancient Prophecies« tog de deres lyttere dybt med ind i deres helt eget kongerige, hvor ”The Knights of Twilight’s Might” beskytter kongeriget med hjælp fra en magtfuld drage.

I 2019 venter deres største og modigste eventyr nogensinde. En udfordring så farlig og spændende, at kun ”The Knights of Twilight’s Might” kan klare den. Med deres nye trubadur Allyon ved roret – en sagnomspunden helt forudsagt i profitierne – er TWILIGHT FORCE endnu engang komplet.

TWILIGHT FORCE går langt for endnu engang at levere nogle af de mest episke og fantastiske sange, powermetal nogensinde har kendt til. Hvert medlem er en legende i sin egen ret, og TWILIGHT FORCE er en unik klan af eventyrere, der vover sig ud til de yderste afkroge af verdenen for at samle historier ind til deres uforglemmelige sange.

Roll your dices, bring your lembas, fill your horns: TWILIGHT FORCE is back!