01.01.1970
TEMPLE OF DOOM: ARTILLERY + IMPALERS
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

 

Artillery debuterede i 1982 og har præget både den danske og internationale scene for metalmusik. Bandet er især kendt for deres utrættelige thrash-metal med to af genrens bedste thrash-guitarister.

Med over 100 shows sidste år verden over har Artillery bevist at de absolut er et af Danmarks mest turnerende metal bands. Artillery har en solid fan base verden rundt og står, selv efter 35 år i branchen, stærkere og mere sultne end nogensinde før.

Ved årets hardrock/metal awardshow på High Voltage vandt bandet ikke mindre end fire priser: Årets Metal album, Årets Danske band, Årets æres pris, Årets producer.

Anthrax, Artillery, Mercenary, Machine Head, Pretty Maids, Toxic Holocaust. Dette er blot nogle af de bands som den danske thrash kvartet Impalers har spillet med over de sidste par år. Derudover har Impalers spillet på et væld af diverse festivaler, inklusive Copenhell, Metal Magic, Royal Metal Fest, Taunus Open Air, Southern Discomfort.

Igennem vildskab og aggression driver Impalers deres liveenergi lige ind i kraniet på lytteren. Ved at tage brutaliteten fra bands som Kreator og Sodom og blande det med melodierne fra Bay Area er bandet i stand til at skabe en absolut kompromisløs hammer af sonisk ødelæggelse. De rammer scenen hårdt og hurtigt.

Impalers’ tredje album er lige på trapperne så man kan derfor godt forvente, at der bliver spillet en masse nyt men umiskendeligt Impalers.