Covid-19

Vi følger myndighedernes nuværende anvisninger og afholder derfor ikke koncerter i øjeblikket. De fleste af vores forårskoncerter er blevet flyttet og vi glæder os til at, forhåbentlig snart, få lov til at samles omkring livemusikken igen.

Om Templet

Templet har siden sin start i 1992 bestræbt sig på at skabe et professionelt rytmisk spillested, der kan præsentere levende musik af høj kvalitet og fungere som dynamo for det lokale musikliv til glæde for hele den nordlige del af København og regionen nord for København.

Med en publikumskapacitet på 160 stående koncertgæster, danner spillestedet den perfekte ramme om mindre koncerter, der kan skabe og udvikle vækstlaget i dansk musik.

Templet drives af en gruppe frivillige fra Musikforeningen Rytmetemplet, der bruger en masse af deres fritid på at levere en scene for seriøs musik i Lyngby. Musikforeningen Rytmetemplet støttes årligt af Lyngby-Taarbæk Kommune, Kulturministeriet og Statens Kunstråd. Derudover er Templet medlem af Kulturnetværket i Lyngby, Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn og foreningen for danske spillesteder og festivaler – Dansk Live.

Templet blev bygget i 1903 til Lyngby Tekniske Skole. Den gamle bygning var i brug som teknisk skole til 1969, hvor den blev overtaget af Lyngby-Taarbæk Kommune som ungdomsklub og diskotek (Club 16). Den blev i 1992 indrettet som spillested for rockmusik med navnet Rytmetemplet, som snart blev forkortet til Templet.

Temple of Doom

Spillestedet Templet i Lyngby lancerede i 2010 sin egen metalklub under navnet Temple of Doom, som siden har haft besøg af bands som Baest, Artillery, Black Breath (usa), Comeback Kid (can), Cynic (usa), Gorod (fr), Hatesphere, Illdisposed, Intronaut (usa), Mnemic, Obscura, (d), The Ocean (d), Raunchy, Red Fang (usa), Rotten Sound (fin), Shining (n), Spawn Of Possession (s), Torche (usa), Trap Them (usa) THE HELL (UK) og mange flere.

KONTAKT
E-Mail: doom@templet.dk
Facebook: https://www.facebook.com/todlyngby

 

Kontakt

Templet

Jernbanevej 16

2800 Kongens Lyngby

 

Daglig leder: Cecilia Cresso

Telefon +45 29 61 52 25

cecilia@templet.dk

 

Kontakt booking: booking@templet.dk

Kontakt booking Temple of Doom (metal): doom@templet.dk

Aldersgrænse

Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning ved Templets koncerter. Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersbegrænsning på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på Templets hjemmeside.

Handicapadgang

Templet har desværre ikke mulighed for at tilgodese gangbesværede/kørestolsbrugere gæster.

Fotografering

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

Garderobe

Templets garderobe kan benyttes ved besøg i forbindelse med de fleste koncerter. Garderobe koster 20 kr. Det er kun muligt at betale med MobilePay eller kontanter i garderoben.

Glemte sager

Kontakt Templet for glemte sager på kontor@templet.dk
Glemte sager opbevares i 14 dage.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Kontrolrapport

Narkotikapolitik

Templet accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vore arrangementer. Templet er i den forbindelse med i kampagnen Music Against Drugs.