TEMPLET GENÅBNER D. 14. MAJ!
Snart spiller livemusikken i Lyngby igen, da Templet genåbner d. 14. maj.
Vi vil selvfølgelig følge alle gældende retningslinjer sådan at du trygt kan komme til koncert igen.
Vi opdaterer løbende vores info vedrørende coronatiltag og guides her på hjemmesiden. Der vil også være relevant information vedrørende vores coronatiltag på alle vores koncertbilletter. Sørg for at gå ind på Ticketmaster og downloade din billet lige op til koncerten, så er du sikker på at få den seneste information med.
Pas på hinanden og jer selv derude! Vi glæder os til at mødes til livemusik igen.💚
COVID-19

COVID-19 anvisninger:

Templet følger de aktuelle retningslinjer og ved koncerter i Templet gælder følgende.

 • Alle koncerter afholdes som siddekoncerter.
 • Dørene åbner 1 time før koncertstart. Kom i god tid.
 • Det er ikke muligt at købe billet i døren. Dvs. billetter kan kun købes i forsalg hos Ticketmaster.
 • I forbindelse med ankomst til Templet kan der opstå kødannelse. Husk at holde én meters afstand i køen, vær tålmodig og følg personalets anvisninger.
 • Vi ”seater” vores gæster. Dvs. efter jeres billetter er scannet, hentes I af en seater som følger jer hen til jeres pladser.
 • For at minimere enhver risiko for smitte vil Templets garderobe være lukket. Sørg derfor gerne for at lade store jakker og tasker blive i bilen eller derhjemme.
 • Vi opfordrer på det kraftigste til, at man ikke benytter kontanter ved køb i Templets bar, men kun betalingskort.
 • Der skal bæres mundbind, når man bevæger sig rundt i Templet. Mundbind kan tages af, når man sidder på sin plads. (Mundbind kan købes i entréen.)
 • Husk at benytte den opstillede håndsprit og sørg for god håndhygiejne.
 • Hold afstand til andre publikummer, også når du benytter Templets toiletter eller du går i baren for at købe drikkevare.
 • Baren lukker for al udskænkning kl. 22.00. Koncerterne kan fortsætte herefter.
 • Under koncerten skal man forblive siddende. Man må kun rejse sig for at gå på toilet, gå i baren eller for at gå udenfor.
 • Man må ikke skifte plads undervejs. Den samme stol skal benyttes hele aftenen. Dette sker for at undgå for mange berøringsflader.
 • Publikum må ikke synge/fløjte/råbe o.l. under koncerten.
 • Når koncerten er slut, kan der igen opstå kødannelse ved udgangen. Vær tålmodig, hold afstand og følg personalets anvisninger.
 • Vi gør opmærksom på, at ovenstående sker for at kunne overholde myndighedernes anbefalinger og retningslinjer. Derfor skal personalets anvisninger altid følges. Sker dette ikke har personalet mulighed for at bede en gæst om at forlade spillestedet.

 

 

Hvad sker der, hvis der har været en COVID-19 smittet til koncert?

Hvis en person får konstateret COVID-19 efter at have været til koncert i Templet, bliver vi underrettet af Styrelsen for Patientsikkerhed, som står for smittesporingen i Danmark.

Er du selv testet COVID-19 positiv, skal du således ikke rette henvendelse til os, men blot orientere Styrelsen for Patientsikkerhed om din deltagelse i koncertbegivenheden i Templet, når de kontakter dig.

Når vi modtager en orientering om en COVID-19 smittet koncertgænger, vil vi efterleve de retningslinjer, som Styrelsen for Patientsikkerhed udsteder. Hvis Styrelsen for Patientsikkerhed anbefaler dette, vil vi underrette de personer, som har haft billetter til den pågældende koncert, og opfordre billetindehaveren til at videreformidle underretningen til de eventuelle personer, som vedkommende har købt billetter på vegne af.

I underretningen anbefaler og opfordrer vi koncertdeltagere til at efterleve sundhedsstyrelsens anbefalinger for kontaktopsporing og nære kontakter. Det indebærer blandt andet at vedkommende bliver COVID-19 testet og går i selvisolation.

Om Templet

Templet har siden sin start i 1992 bestræbt sig på at skabe et professionelt rytmisk spillested, der kan præsentere levende musik af høj kvalitet og fungere som dynamo for det lokale musikliv til glæde for hele den nordlige del af København og regionen nord for København.

Med en publikumskapacitet på 160 stående koncertgæster, danner spillestedet den perfekte ramme om mindre koncerter, der kan skabe og udvikle vækstlaget i dansk musik.

Templet drives af en gruppe frivillige fra Musikforeningen Rytmetemplet, der bruger en masse af deres fritid på at levere en scene for seriøs musik i Lyngby. Musikforeningen Rytmetemplet støttes årligt af Lyngby-Taarbæk Kommune, Kulturministeriet og Statens Kunstråd. Derudover er Templet medlem af Kulturnetværket i Lyngby, Handelsforeningen for Kongens Lyngby og Omegn og foreningen for danske spillesteder og festivaler – Dansk Live.

Templet blev bygget i 1903 til Lyngby Tekniske Skole. Den gamle bygning var i brug som teknisk skole til 1969, hvor den blev overtaget af Lyngby-Taarbæk Kommune som ungdomsklub og diskotek (Club 16). Den blev i 1992 indrettet som spillested for rockmusik med navnet Rytmetemplet, som snart blev forkortet til Templet.

Temple of Doom

Spillestedet Templet i Lyngby lancerede i 2010 sin egen metalklub under navnet Temple of Doom, som siden har haft besøg af bands som Baest, Artillery, Black Breath (usa), Comeback Kid (can), Cynic (usa), Gorod (fr), Hatesphere, Illdisposed, Intronaut (usa), Mnemic, Obscura, (d), The Ocean (d), Raunchy, Red Fang (usa), Rotten Sound (fin), Shining (n), Spawn Of Possession (s), Torche (usa), Trap Them (usa) THE HELL (UK) og mange flere.

KONTAKT
E-Mail: doom@templet.dk
Facebook: https://www.facebook.com/todlyngby

 

Kontakt

Cecilia Cresso, spillestedsleder

Telefon +45 29 61 52 25

cecilia@templet.dk

 

Kelly Young, unge- og frivilligkoordinator

kelly@templet.dk

 

Booking, Temple of Doom (heavy/metal): doom@templet.dk

Øvrig booking: booking@templet.dk

 

Musikforeningen Rytmetemplets bestyrelse: bestyrelse@templet.dk

Alle øvrige henvendelser: kontor@templet.dk

Aldersgrænse

Som udgangspunkt er der ingen aldersbegrænsning ved Templets koncerter. Der kan dog være enkelte undtagelser. Såfremt der er aldersbegrænsning på en koncert, vil det fremgå af koncertbeskrivelsen på Templets hjemmeside.

Handicapadgang

Templet har desværre ikke mulighed for at tilgodese gangbesværede/kørestolsbrugere gæster.

Fotografering

Det er som udgangspunkt tilladt at tage billeder med almindeligt lommekamera og mobiltelefon til vore koncerter. Professionelle eller semiprofessionelle kameraer med fx spejlrefleks og/eller objektiv er ikke tilladt, ligesom det heller ikke er tilladt at filme koncerterne. Derudover skal man altid følge vagternes anvisninger, da der kan være forskellige regler for de forskellige kunstnere. De billeder der tages må ikke benyttes i kommercielt øjemed, men kun til privat brug.

Garderobe

Templets garderobe kan benyttes ved besøg i forbindelse med de fleste koncerter. Garderobe koster 20 kr. Det er kun muligt at betale med MobilePay eller kontanter i garderoben.

Glemte sager

Kontakt Templet for glemte sager på kontor@templet.dk
Glemte sager opbevares i 14 dage.

Fødevarestyrelsens kontrolrapport

Kontrolrapport

Narkotikapolitik

Templet accepterer ikke indtagelse af nogen former for narkotika ved vore arrangementer. Templet er i den forbindelse med i kampagnen Music Against Drugs.

 

 

 

 

Templets Vedtægter

Templets vedtægter er at finde på følgende link:
Vedtægter

Teknik

Front system:

2 x L-Acoustics 115XT HiQ (15″ + 3″)

4 x  L-Acoustics SB18i

2 x L-Acoustics LA4X amplifiers

 

Delay system:

2 x L-Acoustics MTD 108

1 x LAB.Gruppen IPD2400 amplifier

 

Monitor system:

6 x MusicTronic BR152 wedges (15″ + 2″)

5 x LAB.Gruppen IPD2400 amplifier

 

Mixer:

1 x A&H iLive T112 / iDR-48 MixRack

 

Mics:

2 x Shure 56A

5 x Shure sm57

5 x Shure sm58

5 x Shure beta 58A

1 x Shure beta 87A

2 x Shure beta 52A

1 x Shure sm81

2 x Shure 91A

1 x Sennheiser md 421

3 x Sennheiser e604

2 x AKG 214

1 x AKG 460b / ck1

1 x Electro-Voice RE20

3 x Røde NT5

 

DI’s:

1 x Radial J48

2 x Klark Teknik DN100

3 x BSS AR133

3 x LDI 02

 

Headphones:

1 x Beyerdynamic D770M

 

DJ setup:

2 x Pioneer CDJ-200 cd-player

1 x Pioneer DJM-400 mixer

2 x Technics SL-1210 MKII turntable

Desk/table for the above, 2m x 0.5m @ 1m height

 

Mixer:

1x GrandMa 1 Micro

Luminaires:

12x Mac 101 (Moving Heads wash LED)

3x ETC VIVADOR (LED Front)

8x Phillps Color Kinetics LED (placed as audience light)

Other:

1x Le Maitre M.V.S Hazer (Multi Venue System)

 

STAGE

Width: 5m

Depth: 4m

Height: 0,7m

Clearence: 2,7m

 

CROWD AREA

Width: 5m

Length: 12,5m (excl. stage)

Clearance: 3,7m

Capacity: 160 people

Sound, light and DJ is located in right side 6m from stage.

PA-system: MusicTronic

 

Øvelokaler i Templet

Øvelokalerne i Templet administreres af foreningen Øvelokaler i Lyngby. For mere information kontakt venligst foreningen på: ovelokale@templet.dk