01.10.2016
TUE WEST
Koncerten er afholdt

 

TW2mellem

Tue West Band 2016

Den 26. februar udkom albummet “Der er ingen der venter på os”.

Udgivelsen markeres med en turné med et nyt syvmandsorkester, der tæller en god blanding kreative sjæle og velkendte ansigter fra de danske jazz- og rockmiljøer. Dette orkester tager Tue Wests sange med på en energisk og varieret rejse i et både arrangeret og improvisatorisk univers.

Tue West Band

Jeppe Skovbakke, bas (I got you on tape)

Jeppe Gram, trommer (Steffen Brandt, Cecilie Norby)

Mikkel Ploug, Guitar, lapsteel

Albert Raft, Saxofon

Niklas Antonsen, Trombone (Efterklang)

Mads Mouritz, Vokal, Guitar, Keys (Mouritz/Hørslev)

Tue West, Vokal, guitar, klaver

TW1mellem

Der er ingen der venter på os

Det sjette soloalbum fra sanger/sangskriverens hånd.

Indeholder sange fra perioden 2011-2015 og er indspillet og mixet i studiet og hjemmet i Hillerød fra efteråret 2013.

“Vi fik ikke nogen besked” (feat. Mads Mouritz), der udkom d. 20 november 2015, er første singleudspil fra albummet, og sangen er en “ude godt-hjemme bedst”-hymne. En fortælling om nysgerrighed, udlængsel og spænding over for hjemlighed, tryghed og familie.

Historik

Tue West har været en fast del af den dansksprogede sangskriverscene siden sit gennembrud i 2003. Hans musikalske og lyriske univers er både historiefortællende, poetisk og svævende. Til tider skævt, til tider ligetil, til tider storladent og til tider minimalistisk.

I 2004 blev han tildelt en kunstpris fra Statens Kunstfond samt P3’s talentpris, og i 2005 fik han en DMA for det platinsælgende debutalbum. Året før var han nomineret til 7 DMA priser samt til en Nordic Music Award.

Siden da har Tue turneret på landsplan med nye og gamle sange, enten solo eller med skiftende bandkonstellationer.

Bærende sange fra debutalbummet og efterfølgeren “Meldingen kommer” bliver til stadighed spillet på landsdækkende radiostationer, og fra 2007 blev der eksperimenteret mere og hans albums blev i stigende grad selvproducerede.

“Vi er nået hertil” høstede gode anmeldelser, bl.a. 5 stjerner i Soundvenue og 4 hjerter i Politiken og mere neddroslede og akustiske sange blev til på “Lige ved og næsten” fra 2009. Albummet fik bl.a. 4 stjerner i Gaffa.

I 2011 udkom det mere elektroniske, socialrealistiske og melankolske album “Ikke.. Regulere.. Mere..” med blandt andet nummeret “Vi lægger ingenting i dage”, der igen fik Tue West i rotation hos P3 og P4.

Samtidig udkom den engelsksprogede udgivelse “Are there any people around here” med projektet “Jaruni, Moura and Wesko”. Projektet blev bl.a. spillet på P6 og albummet fik 4-stjernede anmeldelser i både Politiken og Gaffa.

Den seneste udgivelse er “En anderledes opsamling” fra 2013, som indeholder genindspilninger af udvalgte sange fra bagkataloget.

I februar 2016 udkom så det nye album: “Der er ingen der venter på os”.