02.02.2019
THE ENTREPRENEURS + SUPPORT: BLOOD CHILD
Koncerten er afholdt
Facebook event

The Entrepreneurs skrev for nyligt kontrakt med pladeselskabet Tambourhinoceros, og de er nu klar til at udgive deres debutalbum, der meget passende har fået titlen Noise & Romance.   

Trioen nyder et ry som et af Danmarks mest energiske live-bands, og med deres debutalbum er de klar til at erobre resten af verden. Deres støjende sange er rige på æstetik og kan betegnes som eksperimenterende variationer af nogle af rockens mest signifikante subgenrer som punk, grunge og post-rock — altid med en underliggende mørk og eksplosiv identitet. Når man lytter til albummets sange, hører man, hvordan The Entrepreneurs er inspireret af forskellige artister som Sonic Youth, Deftones og Jeff Buckley for at bare at nævne nogle få.

Efter udgivelsen af deres debut-EP Tony Rominger i 2016 manifesterede forsanger Mathias Bertelsen, guitarist Anders Hvass og trommeslager Jonas Wetterslev sig selv som et exceptionelt godt liveband. De opildnes af publikum og giver igen med eksplosive præstationer hver eneste gang.

The Entrepreneurs’ debutalbum Noise & Romance udkommer den 1. februar 2019, og allerede dagen efter gæster de Templet.

BLOOD CHILD‘s poetiske powerpunk og hudløse intensitet gør dem til ét af de absolut allermest spændede nye danske bands lige nu!  
På én gang dybsort og ekstatisk får Blood Child uvægerligt én til at tabe både pusten og hjertet… 

Bandet er sammensat af Emil Bertelsen og Mads Bertelsen samt Hjalte Ross, Marikka Højen Jørgensen og Lasse Krüger, og har deres rødder i Thy Music Collective, nu også med delvis base i Kbh. 

Bandet har det seneste års tid bla. spillet på bla. SPOT festival, RECession festival og Sorte Firkant Festival i hhv. Aarhus og København, samt på Sørveiv festival i Kristiansand, Norge – foruden en række spillesteder rundt omkring i Danmark!

Musikalsk set er BLOOD CHILD inde i en rivende udvikling, og er lige nu ved at lægge allersidste hånd på deres debut EP, der er produceret og mixet af Jens Ramon (GoomsFigurines m.fl.) og som forventes udgivet i foråret 2019.