01.01.1970
Temple of Doom præsenterer: DEFECTO + SUPPORT: The Vision Ablaze
Koncerten er afholdt

 

DefectoBAND7mellem

“Defecto is the first truly epic symphonic Rock / Metal band in Denmark, and is an export that is bound to make it on the international scene”
– Flemming Rasmussen, producer

Det danske metalband Defecto har taget metalscenen med storm siden deres debut album udkom i marts 2016.Deres unikke musikalske udtryk handler om at skabe stærk progressiv musik uden at det går udover sangskrivningen eller de stærke melodier, leveret af en af de stærkeste stemmer i dansk metal, Nicklas Sonne. Tænk en blanding mellem det klassiske Metallica og den moderne lyd fra Dream Theater, tilsat en vokal der kombinerer Russel Allan, James Hetfield og Mikael Åkerfeldt i én sanger. Det er denne episke combo af det melodiske og iørefaldende, det grandiose og teknisk udfordrende, der er Defecto.

Defectos debut-EP ‘Defecto’ blev udgivet i 2012 og fremviste et ambitiøst band der blev hyldet af både danske og internationale anmeldere. Det solide stykke arbejde blev hædret med en “Best Metal Act 2012” -award i København af Underground Music Awards. Debutalbummet der er skabt i samarbejde med Flemming Rasmussen (Metallica, Sort Sol) har taget anmeldere med storm og de førende metalmedier i Danmark heriblandt Metalized, Devilution har begge belønnet albummet med 9 ud af 10 (5 ud af 6).
Bandet blev umiddelbart efter udgivelsen signet til det tyske label Power Prog, og skal til sommer spille på den udsolgte festival Copenhell.

2. september starter de deres efterårstur på hjemmebanen: TEMPLET.

https://https://www.youtube.com/watch?v=T51BKR365vc