13.11.2020
MAJA OG DE SARTE SJÆLE + DE LYSE TIMER
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr
Entré: 120,- DKK

MAJA OG DE SARTE SJÆLE

Maja og De Sarte Sjæle eksisterer i sin helt egen niche i dansk musik. Umiddelbart ren pop og 80’er-poesi om forlist kærlighed med Maja Rudolphs smukke stemme som omdrejningspunkt. Og så alligevel: indslag af mørk og naiv, sønderjysk tristesse giver Maja og De Sarte Sjæle en kant af noget uforklarligt.

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, der er sangskriver, og sangerinden Maja Rudolph. Det stod ikke skrevet i stjernerne, at den klassiske sanger Maja Rudolph og den folk-inspirerede sangskriver Timo Andersen skulle finde sammen, men de to modsætninger fandt hinanden for 10 år siden i Sønderjylland. Timo Andersen er den introverte sangskriver, der som en sønderjysk Cyrano de Bergerac sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til. 

I april 2016 debuterede de med albummet ’Maja og De Sarte Sjæle’ og fulgte i 2019 op med singlerne ”Venter på dig” og ”Christoffer.” Den 7. marts i år deltog de ved Det Danske Melodi Grand Prix med sangen ”’Den eneste goth i Vejle’. 
Bandet består udover Maja Rudolph og Timo Mastrup-Andersen, af trommeslager Mads M. Jacobsen, bassist Uffe Lykke Kristensen, guitarist Martin Lau og pianist Enrico Salvatucci.
DE LYSE TIMER

De Lyse Timer udgav i 2017, debut albummet “Under En Anden Sol”. Albummet kastede blandt andet singlen “Blodmåne” af sig, som var et hit på P3’s “ Det Elektriske Barometer”, hvor nummeret lå på listen i de maximale 8 uger, og blev nr. 1, gentagende gange.

Siden debut-udgivelsen, har bandet, videreudviklet deres lyd, spillet talrige koncerter i det meste af landet, og sideløbende været i studiet, og arbejdet på indspilningerne af den kommende EP “Blanke Blå”, i samarbejde med producer Søren Zahle (Peter Sommer & Tiggerne) i Studio Communale i Skanderborg.

I foråret 2019 blev De Lyse Timer, signet af Target Records, som udgav singlen “Solnedgang”, der fik airplay over sommeren på P4, og vidnede om et band, der fortsat trækker på inspirationskilder fra 80’erne, og kombinerer disse med nyere indie rock traditioner. 

De Lyse Timer består af sanger/guitarist Andreas Sorgenfrei, sangerinde/guitarist Maja Trampe, trommeslager Claus Nielsen, og bassist Anders Emil Jensen.