15.05.2021 Få billetter
MAJA OG DE SARTE SJÆLE + DE LYSE TIMER
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 100,- DKK inkl. gebyr
Entré: 120,- DKK
Grundet den nuværende situation med COVID-19 bliver vi desværre nød til at flytte koncerten. Ny Dato: 15. maj 2021. Købte billetter gælder til den nye dato. Der vil også være muligt at få billetter refunderet via Ticketmaster. Alle billetkøbere får direkte besked på mail.

MAJA OG DE SARTE SJÆLE

Maja og De Sarte Sjæle blev dannet af vennerne, Timo Andersen, der er sangskriver, og sangerinden Maja Rudolph.

De debuterede i april 2016 med albummet ’Maja og De Sarte Sjæle’ og sangen ‘Uden Dig’ blev et af de mest spillede numre i radioen samme år.
I 2020 deltog de i det Danske Melodi Grand Prix med sangen ‘Den eneste Goth i Vejle’ og i 2021 udgiver de deres andet album.
Maja og de sarte sjæle er historien om et langt venskab mellem Maja, kirkesangeren med den melankolske stemme som omdrejningspunktet i Maja og de sarte sjæle, og Timo, den introverte sangskriver, der som Cyrano de Bergerac sætter ord på de sange, Maja Rudolph lægger stemme til.
Maja og De Sarte Sjæle eksisterer i sin helt egen niche i dansk musik.
Umiddelbart ren pop og 80’er-poesi om forlist kærlighed.
Og så alligevel: Indslag af mørk og naiv, sønderjysk tristesse giver Maja og De Sarte Sjæle en kant af noget uforklarligt.
Bandet består udover Maja Rudolph og Timo Mastrup-Andersen, af trommeslager Mads M. Jacobsen, bassist Uffe Lykke Kristensen, guitarist Martin Lau og pianist Enrico Salvatucci.
DE LYSE TIMER

De Lyse Timer udgav i 2017, debut albummet “Under En Anden Sol”. Albummet kastede blandt andet singlen “Blodmåne” af sig, som var et hit på P3’s “ Det Elektriske Barometer”, hvor nummeret lå på listen i de maximale 8 uger, og blev nr. 1, gentagende gange.

Siden debut-udgivelsen, har bandet, videreudviklet deres lyd, spillet talrige koncerter i det meste af landet, og sideløbende været i studiet, og arbejdet på indspilningerne af den kommende EP “Blanke Blå”, i samarbejde med producer Søren Zahle (Peter Sommer & Tiggerne) i Studio Communale i Skanderborg.

I foråret 2019 blev De Lyse Timer, signet af Target Records, som udgav singlen “Solnedgang”, der fik airplay over sommeren på P4, og vidnede om et band, der fortsat trækker på inspirationskilder fra 80’erne, og kombinerer disse med nyere indie rock traditioner. 

De Lyse Timer består af sanger/guitarist Andreas Sorgenfrei, sangerinde/guitarist Maja Trampe, trommeslager Claus Nielsen, og bassist Anders Emil Jensen.