03.06.2016
03. juni / D TEMPLET U Præsenterer: The Holy Band + Rockshop
Koncerten er afholdt

D TEMPLET U Præsenterer:

The Holy Band + Rockshop

FREDAG 03. JUNI 2016 KL. 21.00

Entré: 50,- inkl. 1 øl eller 1 sodavand

Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

SIDEVOGNSTIME mellem 20.00 og 21.00 – Gratis sidevogn (Gajol eller Fernet) ved køb af fadøl.

 

 

dtempletu

Templet har inviteret naboerne fra DTU på besøg og præsenterer to eksemplarer på deres musikalske helte.

The Holy Band blev samlet for at spille til PF Revyen 2016 på DTU, men glæden ved at spille sammen var for stor til at lade det blive ved revyen. Derfor er The Holy Band nu genopstået, og bandet er klar til selv at indtage scenen. Sammen har bandets medlemmer bevæget sig gennem alskens genrer lige fra salsa og bossanova over jazz og funk til elektronisk, polka, pop og hiphop. Men fælles for repertoiret er, at det er sange, du kender og sange, der sætter gang i danseskoene – det bliver en fest!

RockShop spiller god og massiv rock, som man både synge med på og danse til. Bandets setlister indeholder sange af blandt andre: Foo Fighters, The White Stripes, Kings of Leon, Kashmir, Coldplay og The Killers. De spiller rock for rockens skyld og giver den fuld gas!

Bandet startede op som en hobby i 2013 med de fire drenge Richard (guitar), Dennis (guitar), Anders (bas) og Christian (trommer). I juni 2015 gav bandet deres første koncert og allerede i starten af september kunne de give deres anden koncert til SenSommerFest2015 på DTU foran 2-300 personer. I foråret 2016 blev bandet udvidet med de to forsangere Gabriel og Rikke, og bandet har siden da spillet til FredagsRock i Kælderbaren på DTU samt Vårfest på Nordisk Kollegium”

https://www.facebook.com/rockshopbanddk/