04.05.2018
PLEKTER TOUR feat. Dottír & Maggies View
Koncerten er afholdt

PLEKTER TOUR feat. Dottír & Maggies View

FREDAG 04. MAJ 2018 KL. 21.00

Entré 40 kr. // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Dansk/færøske Dóttir leverer alternativ nordisk rock, som af forunderlige og uventede veje tager lytteren på en melankolsk og poetisk rejse mod nord.
“Et skær af noget mytisk, samtidig med at det også emmer af kølig coolness. Nordatlantisk tåge og forrevne kyster møder dyster metropol,” skrev GFR om hendes debut EP ”Division”, som udkom sidste år.
Live bliver musikken leveret i en mere rå og upoleret form, men beholder stadig sin melodiske karakter.
Synergien mellem dronebas, shamanske trommer og drømmende ekkoguitar danner et springbræt for skæve fraseringer og melodier i vokalen. Lydbilledet bevæger sig i et eksperimenterende, gådefuldt og mystisk univers og former sig som et bjerglandskab, hvor lytteren svæver mellem intens krystalklar intimitet og kraftfulde passager.
https://www.facebook.com/dottirmusic/
https://dottirmusic.wixsite.com/dottir
Maggies View
Maggies View spiller original musik, hvor Tanja Maggies tekstmateriale har været grundlaget for det musikalske samarbejde. De har i fællesskab skrevet deres sange og formet det musikalske udtryk. Genren kan betegnes som støvet rock med en sensuel, melodisk undertone, hvor Tanja Maggies sang giver associationer til at sidde på en røgfyldt jazz- og bluesklub i New York. Fyrene i bandet kommer med en gedigen rock-feeling, som giver det hele en twist og man fornemmer tydeligt deres mangeårige erfaring indenfor rockgenren. Når de optræder, kobles rocken med det sensuelle, melodiske univers og man drages ind i musikken og bliver forført af Tanja Maggies sang.
https://www.facebook.com/MaggiesView/
————————–—–
Koncerterne er en del af Plekter Tour 2018, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.
https://www.facebook.com/ORAdanmark