04.10.2019
SHOTGUN REVOLUTION + support: Rene Shades + Superloader
Koncerten er afholdt
Facebook event

10 år på landevejen og mere hårdtslående end nogensinde!

Med seneste album og ikke mindst singlen​ CITY OF FIRE i ryggen, som indkasserede 1 stk “Årets Radio Rock Track” award ved lytterafstemning via myROCK (foran bla Volbeat “For Evigt”) Og små 900.000 Spotify afspilninger alene, så er det tid til ny musik og komme på landevejen for at fejre 10 års R’N’R

D. 19. februar 2009 gik Shotgun Revolution på scenen i Viften i Rødovre. Det blev startskuddet til, indtil videre, 10 års rock n’ roll over det meste af verden, med 3 albums, 1 live album og en 1 unplugged ep til følge.

Hundredvis af koncerter fra 23 operahuse i Kina, til Camp Bastion i den Afghanske ørken, Whisky A Go Go i Los Angeles til The Barfly i London til 4 x SmukFest og 9 x Amager Bio, samt supporttjanser for bla. Slash og Black Stone Cherry er det blevet til.

Så hvad gør man så efter 10 år ??

I Shotgun Revolution’s tilfælde så siger man farvel til sit pladeselskab, skriver nye sange og tager til Los Angeles hvor et af verdens absolut bedste lydstudier, NRG Recording, lægger lokaler til det kommende 4. Album.

At sænke farten, ambitionerne og niveauet for livekoncerterne kommer ikke på tale!

Efterårs touren 2019 er en jubilæums tour, så naturligvis vil der blive spillet sange fra bagkataloget og et af de største P4 hits i 2010 “Flipside” er naturligvis på listen.

 

 

De har turneret non stop i de sidste mange år og spillet alt fra Amager Bio til færgedækket på vej til Fanø. SUPERLOADER leverer et rockbrag publikum sent vil glemme! Med en utrolig tightness, en vildskab uden lige, men altid med et glimt i øjet, vil publikum få serveret rock med hårdtslående riffs og den gode melodi i centrum.

 

 

Den 14. juni udgav Rene Shades (Pretty Maids) sit første soloalbum “Teenage Heart Attacks & Rock’n’Roll Heaven”, produceret sammen med Hans-Martin Buff (Prince, Scorpions), Flemming Rasmussen (Metallica, Blind Guardian) og mixet af Jacob Hansen (Volbeat, HERO, Dizzy Mizz Lizzy, Pretty Maids). En første smagsprøve var singlen “Oh Susie”, et cover på den legendariske Swedish Secret Service-hit, der i 1979 lå i 17 uger på den “svenske single-liste” og blev spillet flittigt rundt om i verden.