05.05.2018
THOMAS TANG + SUPPORT: VICTORS VERDEN
Koncerten er afholdt
Facebook event

Thomas Tang er en vaskeægte spillemand. En musiker, der hverken behøver at gemme sig bag et fremmed sprogs masker eller en masse produktionsmæssig fikkumdik. Han hviler i sine sanges kvaliteter og de personlige fortællinger, som knytter sig til dem.

Soloalbummet ‘Råt For Usødet’ handler om at finde vej. Det er sange om at elske, leve, græde, danse, finde hinanden og skilles. Thomas synger om livets substans og de byggeklodser, der både gør os til dem, vi er og dem, vi gerne vil blive til. Den første single fra albummet er det smittende nummer ‘Gi’ Mig Smilet Tilbage’ som veksler mellem et vuggende groove i versene og et energisk omkvæd, og virker den ene stemme bekendt er det såmænd, fordi sangen er en duet med Thomas Buttenschøn. Et valg, som Tang tog, fordi han syntes, det kunne være fedt at lave en duet mellem to herrestemmer, »fordi de fleste duetter altid er mellem en mand og en kvinde.« Inspirationen har Thomas hentet fra den amerikanske musiktradition og nævner selv John Mayer, Sheryl Crow og Stevie Wonder blandt forbillederne. Fokus ligger i håndværket, hvilket også kommer til udtryk i brugen af rustikke instrumenter, heriblandt dobro og lapsteel, som er med til at give musikken organisk karakter, kant og nuancer.

 

SUPPORT: VICTORS VERDEN er et postpunk powerpopband, med guitaren helt i front.

Bandet har eksisteret on/off siden slut-80erne hvor det opstod i kølvandet på gymnasietiden, og har gennem årene spillet med flere forskellige besætninger. De spiller mest egne numre, hvor hovedingrediensen består af rå og uforfalsket guitarrock med inspiration fra mange sider af musikuniverset – fra rå rock over i det melodiske.

Bandets musikkere er drevet af en ukuelig lyst til at spille og skrive musik sammen. Inspireret af tidsånden – og hvad der ellers er kommet ud af stereoanlægget gennem tiderne – og udstyret med drømmen om at komme ud og spille, lave musik sammen og ikke mindst at skabe en god fest. Bandet har gennem tiden spillet til mange koncerter, gymnasiefester, festivaler og opbygget en solid liveerfaring. Musikkerne i VICTORS VERDEN har i en periode været spredt rundt i landet, men har nu – med base i kælderen under Templet – genfundet sammenholdet og energien med den musikalske nysgerrighed intakt.