05.10.2019
THE HOPENING
Koncerten er afholdt
Facebook event
Den musikalske supertrio The hOpening med Lennart Ginman, Jeppe Gram og Maggie Björklund udgav tidligere på året deres debutalbum og spiller nu koncert i kvartetformat, med tilkoblingen af orgel og keyboard-spilleren, Anders Filipsen. Koncerten er med siddepladser.
 
The hOpening udgøres af stjernebassisten Lennart Ginman og trommeslagerfænomenet Jeppe Gram, som allerede ved projektets begyndelse valgte at tilkoble den Steppeulv-prisvindende pedal steel-guitarist Maggie Björklund, der bl.a. er en del af Jack Whites (The White Stripes) kvindelige backingband The Peacocks.
 
Dele af musikken på debutalbummet ”Out of Bristol”, der udkom i sommers, er skabt på oplæg fra gruppens to ophavsmænd, mens andre dele er improviseret frem direkte i studiet og uden nogen efterfølgende brug af overdubs. Størstedelen af albummet er indspillet i et studie i Bristol hos Portishead-bassisten Jim Barr. De improviserede tracks er indspillet i Black Tornado Studio på Refshaleøen i København.
 
”Out of Bristol” er mixet af Alex Krispin, som til daglig fungerer som Daniel Lanois tro væbner og højre hånd. Afslutningsvis har mastering-legenden Joe Lambert (Johnny Cash m.fl.) lagt sidste soniske hånd på albummet.
 
Den 7. juli præsenterede trioen for første gang de nye numre live, ved deres releasekoncert på Hotel Cecil i København, som en del af Copenhagen Jazz Festival.
 
Missede du denne koncert, har du nu mulighed for at fange dem her i Templet! d