01.01.1970
FREDDY AND THE PHANTOMS + SUPPORT: Reddie & Abel
Koncerten er afholdt
Facebook event

SUMPET BLUES, HÅRDTSLÅENDE ØRKENROCK OG RETRO STORBY SOUL

 “Rammer stilen mellem bluesrock og sen-tressernes storby soul sound satans godt – og så i 2017!”

★ ★ ★ ★ ★/

STEFFEN JUNGERSEN ( BT)

Freddy And The Phantoms er klar med deres fjerde udspil, albummet Decline Of The West, og bluesrockerne træder for alvor i karakter på et storslået, blåtonet udspil der viser en dramatisk spændvidde. Sumpet blues, hårdtslående ørkenrock og episke artrock-ballader forenes her i fantomernes tidløse nordiske melankoli. Tro mod bluesmusikkens arv står døren til mørket og dæmonerne konstant på klem, i albummets alkymistiske blanding af southern gothic, eksistentiel angst og fortællingen om et samfund i opløsning.

Freddy And The Phantoms har i de senere år etableret sig som et landets mest respekterede bluesrock acts, kendt for deres intense livekoncerter og et musikalsk niveau i international topklasse. Dette har bandet allerede bevist ved support gigs for The Eagles, Twisted Sister, Blackberry Smoke og på landets største scener bl.a. Vega og Smukfest. Deres seneste album Times of Division fra 2014 blev rost af flere af Europas største rockmedier og fik topkarakterer i tyske Rock Hard og norske Scream Magazine.  Decline of The West er indspillet i bandets eget studie i Københavns sydhavn og i Rumble Room hos Rune René Hansen, som har også har mixet og produceret. Albummet får desuden et drys legendarisk stjernestøv fra Billy Cross ( Bob Dylan, Link Wray, CV. Jørgensen) som svinger leadguitaren på den nostalgiske NYC 1965.

 

Reddie & Abel fortæller historier om druk, om død, om flugt og om slutningen på det hele. Med et grin. Sangene handler om fulderikker og enspændere, lovovertrædere og uheldige skæbner. I Reddie & Abels verden dør de gode i en ung alder, morderne går fri og sheriffen er ikke til nogen hjælp. Død og forbandelse banker altid på døren for her er alle skyldige. Når vi alligevel er på vej til helvede, hvorfor så ikke have det sjovt imens?