08.02.2020
IRIS GOLD + support: Devas
Koncerten er afholdt
Facebook event

DEN DANSKE DIVA IRIS GOLD TAGER PÅ TURNÉ

Med sin energiske attitude, naturlige charme og ikke mindst stærke soul og rap-vokal, har Iris Gold imponeret koncertgængere Europa over. I løbet af sommeren har Iris og bandet spillet mere end 30 festivaler, og nu genoptager hun sit koncert-marathon, når hun i starten af det nye år giver 6 eksklusive koncerter i Danmark.

I juni 2019 udsendte Iris Gold sit længe ventede debutalbum ”Planet Cool” og siden da er det gået stærkt for sangerinden, som efterhånden er vokset langt ud over Danmarks grænser. I løbet af 2019, har Iris Gold blandt andet optrådt for den franske præsident Emmanuel Macron, da han inviterede hende til at give koncert på Elysse paladset i Paris, i forbindelse med den årlige begivenhed Fête de la Musique. Men ikke nok med det, i August stod hun på scenen sammen med legenderne Nile Rodgers og den ene halvdel af Eurythmics, Dave Stewart. Det skete i et udsolgt Royal Festival Hall i London til Meltdown festival.

Herhjemme er hun også kendt for at levere et særdeles imponerende live show, hvilket har resulteret i, at hun tidligere på ugen blev nomineret til Danish Music Awards i kategorien ”Årets Bedste Nye Livenavn”. Derfor er timingen helt perfekt, for annoncere de første seks koncerter i 2020 i Danmark, hvor hun inviterer publikum ind i hendes farverige flower-power univers, som denne gang hylder månen og lyset i den mørke tid.

Iris Gold fortæller om turnéen: “Goodtimes in the Moonshine! Månesæssonen nærmer sig, og med The Lunar Luna Tour glæder jeg mig til at komme ud og spille mine helt nye sange, helt friske fra studiet, inspireret af alle de oplevelser jeg har haft det sidste års tid”.

Devas har eksisteret som band siden marts 2018, hvor funky jam sessions i Musikbunkeren i Gentofte udviklede sig til selvstændige, originale værker. Visionen er klar – Devas skriver sange med fokus på indhold og intention, der samtidig kan sætte gang i en fest. Devas går ud fra idéen om at musik skabes i fællesskabet mellem mennesker. Når Devas går på scenen, er det altid med højt humør og høj energi.

Medlemmerne af Devas kommer ud af en generation, som er vokset op i en verden i konstant politisk og teknologisk forandring. Bandets sange er en reaktion og refleksion over dette. Devas har udgivet deres to singler ”Why Don’t We” og ”Superstitious”, der drejer sig om at tage stilling til verden såvel som sig selv.

Devas blander old-school funk som James Brown med moderne, syntetisk pop. Fusionen skaber et enestående, eksplosivt og ikke mindst legende lydunivers. Når man hører musikken live, mærker man, hvordan de enkelte detaljer smelter sammen i en smuk støbning.