08.11.2019
PLEKTER TOUR
Koncerten er afholdt

PLEKTER TOUR

FREDAG 8. NOVEMBER 2019 KL. 21.00

Entré 40 kr. // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Plekter Tour m. Emma Hørlyck, KIN og Audrey. 

Emma Hørlyck

Emma har siden folkeskolen satset på musikken – og det har allerede båret frugt. Hun modtog bl.a. Engelsholm Højskolelegatet af Mads Langer og Engelsholm i 2018 og udgav i 2019 sin første EP, ”Til Liv (Og Død)”, med demoer fra hendes stemningsfilm af samme navn.

Emma er blevet anbefalet af KarriereKanonen og har to nye singler på gaden.

Man kan gennem Emmas sange både trække tråde tilbage til gamle danske klassikere og videre til nyere dansksproget poesi.

Lyt med her: https://emmahrlyck.lnk.to/NattenErLangOgLivetErUngt

 

 

KIN

Selv om horisonten stadig er en prik i det fjerne for KIN, så står målet dog helt klart. Han vil rive poppen fra hinanden og sætte den sammen på sin egen måde.

Det første resultat af denne målsætning ses tydeligt på den første single ‘Bloodstreaming’, som er en vild kulmination af hårdt arbejde, sved og tårer fra den 23 årige artist, KIN.  Udgivelsen formår at være et utroligt ørehængende nummer, som tager mange af poppens tendenser i brug i en ny sammenhæng samtidigt med at det aldrig bliver for poleret til at virke troværdigt.

Lyt med her:

Audrey

Bestående af to vokalister skiftes medlemmerne i den Københavnbaserede duo Audrey oftes til at synge, og sammen skaber de en kollektiv lyd, der blander vokalerne med distortede guitarer og drømmende synthesizers.

Olivia von Bülow (vokal, synth) og Emilie Dam Ohrt (vokal, guitar) mødtes for år tilbage og begyndte at skrive sange sammen. Med en fælles kærlighed til dreampopbands, som Cocteau Twin og Beach House blandet med deres interesse for gode popmelodier, begyndte de langsomt at skabe den lyd, der ville blive til Audrey.

I 2018 spillede Audrey bl.a. på Uhørt Festival i København, og This City lå i efteråret 2017 i top 10 på Barometerlisten på P3 i flere uger i træk.

Lyt med her: http://hyperurl.co/audreythiscity


Koncerterne er en del af Plekter Tour 2019, der arrangeres af ORA, og som er støttet af Statens Kunstfond.

https://www.facebook.com/ORAdanmark