09.04.2016
THE ENTREPRENEURS + SUPPORT: Nicotine Nerves
Koncerten er afholdt

Entrepreneurs-mellem

 

Notér dig navnet: The Entrepreneurs! For de stormer frem på livescenen lige nu og har været et af de mest anbefalede bands i løbet af festivalsommeren med optrædener på bl.a. SPOT, Distortion, Roskilde Festival, UHØRT, Alive Festival og Offspring Festival. Det har fået liveanmelderne til enstemmigt at udråbe dem til at være ”the new shit”. Her er et udpluk fra nogle af sommerens anmeldelser:

Det stod hurtigt klart, at dette ikke blot var starten på årets koncert, men måske også starten på en af de bedste koncerter i Alive Festivals historie– Nordjyske (efter Alive Festivalen)

 ”Hele vejen igennem stod trioens storladne og kontante lyd nemlig glasklart i mørket, især når de knastørre trommer insisterende og systematisk hakkede tænderne i forsanger Mathias Berthelsen imponerende vokal, og røgen stod om de tre medlemmers silhuetter – her var det den sitrende følelse af stadionrockens storhed, som krøb under huden.” – Soundvenue (efter Roskilde Festival)

”…der er god grund til at holde øje med dem. Især med en sanger som Mathias Bertelsen er de foran på point.” – Gaffa (efter Roskilde Festival)

Bandet har netop udgivet deres 3.single ’Routine Lines’ der skal følge op de to undergrunds hits der har markeret bandet som et af de mest spillede bands på P6.

<a href="https://www.youtube.com/watch?v=ut2xTMVvh_8">http</a>//www.youtube.com/watch?v=ut2xTMVvh_8

2016 markerer en nyt år hvilket betyder ny musik. The Entrepreneurs udgiver i slut februar deres første EP og tager efterfølgende på tour i hele DK!

The Entrepreneurs består af bariton-guitaristen Anders Colstrup Hvass, guitarist/forsanger Mathias Berthelsen og Jonas Wetterslev på trommer, tilsammen udgør de en sprængfarlig cocktail af glam, punk og støjrock – eller som de selv kalder genren: Noise ’n’ Romance – altid leveret med overbevisende attitude. Mathias Berthelsens ekstremt karakterfulde vokal er med til at gøre outfittet til et klædeligt frisk pust i dansk rock.

SUPPORT: NICOTINE NERVES

Nicotine Nerves er en Garage Rock duo fra 6600 Vejen. Det eneste Nicotine Nerves tænker på er go’ energi og massere af larm, du bliver helt sikkert smittet af energien på scenen! De har været ugens kanon med sangen “Nervous” på DR’s karrierekanonen. Nicotine Nerves lyder som en blanding af Ty Segall og Nirvana med et lille hint af White Stripes.

https://www.facebook.com/NicotineNerves