09.03.2017
FOLKEKLUBBEN – UDSOLGT!
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

folkeklubben-web-farve-stor

 

Popsang  til  den  tænkende  hjerne  og  det  bankende  hjerte. Det  er  musik  og tekst, der tager stilling til den verden, som vers og omkvæd skal genlyde i.

Folkeklubben udsendte d. 26. august 2016 deres tredje album ”Slå flint!” –en plade, der fuldender en trilogi, som startede med Nye Tideri 2013 og Danmarksfilm i 2014. Inspireret af  den  ikoniske tennishelt Torben  Ulrich og hans  frisættende  filosofi om at gå efter  det perfekte slag i stedet for at tænke på sejr eller nederlag, er Folkeklubben gået efter at lave dén frigjorte og legende plade, som kun erfaringen fra efterhånden 600 koncerter rundt i landet giver.

Førstesinglen ”Overlæge Jacobsen” har været 30 år undervejs, mens de fleste  sange  på  albummet  er  skrevet  og  indspillet  under  en  heftig  turnéaktivitet,  der  har spændt  vidt; fra  sognegårde,  kroer  og  musikforeninger  over  rockklubber, spillesteder  og festivaller.  Det  er  rendyrket  folk,  store  (p)opsange samthårdtslående rock’n’roll,  bundet sammen af dét tekstunivers, der umiskendeligt er Folkeklubbens.

Stor Danmarksturné –uden galskab, ingen lidenskab!

På debutalbummet ”Nye Tider”delte sange som ”Fedterøv” og ”For Pengene”  lussinger ud på spillesteder og radioer landet over. På 2’eren”Danmarksfilm” tog bandet den snørk-lede vej ud i etDanmark, der spænder fra Dybbøl i syd til den fiktive Rimmerby Strand i nord. Over Bagenkop Havn og værtshuset på Vesterbro til Djævlebakken ved Psykiatrisk Hospital i Aarhus: ”Det er smukt. Det er større end du troede. Det er godt for det, der er oppe i dit hoved.