09.11.2019
GIG#19
Koncerten er afholdt

GIG#19

LØRDAG 09. NOVEMBER 2019 KL. 21.00

Gratis entré // Dørene åbner kl. 20.00 // Koncertstart kl. 21.00

Frisk nyt fra Templets øvelokaler!

I samarbejde med kulturhuset og Templet i Lyngby afholder Øveforeningen traditionen tro GIG#19 koncert lørdag den 9 november. Dørene og baren åbner kl 20 og koncerten skydes i gang kl. 21, der er fri entre. Det er 3 rutinerede bands, som denne gang kigger op fra øvelokalerne i kælderen under templet, og træder ind i rampelyset på scenen i Templet.

Elkan er profileret af den erfarne komponist, sanger og guitarist Mikael Elkan. Når Elkan går på scenen i Templet er han bakket op omkring de gode kompositioner med to korsanger og et show, der strækker sig til bagvæggen i Templet. Deres seneste udgivelse fra 2018 ”I Am Your Man”, har medvind på musikstreamningtjenesten Spotify, og dykker man videre ned i bandets hjemmeside; elkanmusic.com kan man finde rationalet for bandets musik og historien om Elkans musikalske univers. På #Gig19 vil der komme helt nye numre på sætlisten, der udgives i 2019.

Den Tredje Å er en godt sammenspillet rocktrio. Materialet er skrevet af gruppens sanger og guitarist Peter Aaboer bosiddende i Brede, Lyngby. Det er dansk lyrik udsprunget af en amerikansk singersongwriter tradition udsat for en hårdslående trio der dermed tilføjer sangene ekstra kant, skævhed og power.

Og så er der orkestret Libertiner som er et … hold fast ”støjrock band”. Hvis man ønsker at forberede sig en lille smule på dette brag af en koncert, vil et smug kig på website libertiner.bandcamp.com, vil det blive afsløret at Libertiner indeholder flere dybder i den tunge rocks musikalske lag, og at bandet udviser en stor interesse i at udforske rock musikkens inders kamre. Når Libertinerne indtager scenen bliver det for alvor spændende hvad de giver os med hjem denne aften!

Følg med i forberedelserne, backstage og efterfesten på Facebook: Templet Gig#19 – og kom selv med tilråb.

Der er igen lagt op til en hed efterårsaften i Templet i skæret fra den fede rockmusik, kolde øl i baren, og den gode stemning som altid i Templet på Jernbanegade i Lyngby.

EN ANDEN VERDEN

MIKAEL ELKAN

DEN TREDJE Å