01.01.1970
LUCER + SUPPORT
Koncerten er afholdt

 

lucer

Rocktrioen LUCER har huseret i det Københavnske rockmiljø de seneste 3 år og bekendtgjorde sidste år samarbejde med Mighty Music/Target Group. Bandet har netop afsluttet en omfattende tour sammen med Mike Tramp på 30 jobs rundt omkring i Europa. Ind imellem livejobs skrev bandet de 1o sange der er indspillet på 7 dage i Februar og nu ligger “Bring Me Good News” klar til at møde det danske og internationale publikum. Setuppet er simpelt og dogmet for pladen har været at holde sig tro mod triolyden for ikke at tage fokus fra den gode melodi, som er fællesnævneren for de 10 tracks.

Something Original er anden single fra bandets anmelderroste album “Bring Me Good News”, som blev breaket af Alex Nyborg Madsen og flittigt spillet i “Madsen på P4”:

Bring Me Good News afspejler i sit tekstunivers de omgivelser og muligheder eller mangel på samme i en “brug-og-smid-væk kultur”. Mens verden skriger på sukker, salt, og skandaler i bedste sendetid, står pladens budskab og titel sole klart “Bring Me Good News”.

Det er længe siden Danmark har set et ungt rockband der rammer lige midt i mellem det hårde- og mainstreampublikum, og “Bring Me Good News” er i høj grad gode nyheder til den danske rockscene.

—————

Bring Me Good News som udkom i DK i Januar 2016 og 25. Marts i resten af verden og blevet særdeles godt modtaget:

(5/6) – Steffenjungersen.dk:

”Bring Me Good News” emmer af musikalsk og – ikke mindst – melodisk overskud tilsat et herligt ungdommeligt vovemod og spilleglæde. Det er sjældent, jeg med god samvittighed kan hævde, at der er – mindst – seks potentielle hits på et debutalbum med ti sange. Men det er der sgu’ hér”.

(7,5/10) – Rock Hard (DE):
“Every little break sits at the right place… Simple but highly effective ideas interwoven and served with the legendary Danish ease”.

(8/10) – Poweplay (UK):
“All in all, Lucer’s debut album is a glossy, poppy confection which is full of tracks with lyrics that will make you think and beats that will make you dance. What more could one ask for from a rock band of today?”

(10/10) – Metalized
(5/6) – Steffenjungersen.dk
(5/5) – Polyprisma
(8/10) – Bunkermagazine.ru
(4/5) – Stormbringer.at
(8/10) – Rockfreaks.net
(4,5/5) – Melodic.net

(4,5/5) – Rockzeit.dk
(4,5/5) – Rockstruck.dk
(4/6) – GFRock