10.03.2017
THE ATTIC SLEEPERS + Support: THE RADAR POST
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

pressebillede_small_2016_aug

The Attic Sleepers udgiver debutalbum og tager på landsdækkende turné

Den alternative folkduo The Attic Sleeperser klar med debutalbum i marts 2017. Det følger op på EP’en ’Lanquin’fra 2015 som kastede singlerne ’Lines’og ’Airport’af sig. Sidstnævnte var i øvrigt årets mest spillede sang på P6 Beat med 600 afspilninger.

EP’en bød på mange liveoptrædener for Mathias Barfod (vokal, guitar) og Matias Knigge (trommer). Heriblandt højtprofilerede festivaljobs som Roskilde Festival, Smukfest, Offspring i Tivoli, Musik I Lejet, Alive Festival, Trailerpark Festival, Wonderfestiwall og SPOT Festival.

Det blev ligeledes til en række udenlandske festivaljobs i Sverige (Live at Heart) og Finland (Lost in Music) samt en Tysklandsturné. Den omfattende koncertvirksomhed kulminerede med en optræden til P6 Beat Rocker i DR Koncerthuset i december 2015.

Rejseeventyr og ny inspiration

Siden det hektiske debutår har Barfod og Knigge ladet batterierne op, idet begge parter var enige om at en pause var nødvendig for at kunne lave ny musik. Så The Attic Sleeperstog ferie fra de musikalske forpligtelser og hinanden i al fordragelighed og enighed. Faktisk opholdt de to kreative kræfter i hver sin ende af kloden. Barfod var på backpackertur i Vietnam og Cambodia, og Knigge var på roadtrip på den amerikanske østkyst. Det affødte en masse ny inspiration og kimen til de nye sange, som ser dagens lys til næste år på duoens debutalbum.

Resultatet har udmøntet sig i et rendezvous mellem et elektronisk pulserende univers og det rustikt akustiske lydbillede, The Attic Sleepersallerede har lagt for dagen. Nogle sange er draperet i en organisk instrumentering med trompeter, klaver og violin, hvorimod andre numre rummer et langt mere sfærisk scope med bredt anlagte synths og flødeagtigepads i fokus. »Vi har forsøgt at variere vores udtryk så meget som muligt og har prøvet at gå væk fra at alle sange har akustisk guitar i front. Overordnet har vi beholdt numrenes storladne dimension og arbejdet på at få dem til at eksplodere på samme måde som de gør, når vi spiller live. Og så har vi skruet tempoet op og forsøgt at gøre det så lidt søvndyssende som muligt«, udtaler bandet.

Facebook –https://www.facebook.com/theatticsleepers/

 

SUPPORT:  THE RADAR POST

Bag The Radar Post gemmer sig sangskriveren, produceren og multiinstrumentalisten Esben Svane, som udgav sit debutalbum med The Radar Post i 2015. Det blev rigtig flot modtaget, især syd for grænsen, hvor han oplevede store airplay på de tyske radiostationer. Siden da har Esben arbejdet på materialet til sit næste album, der nu ligger klar. Første single vil bliver udgivet i foråret.

ES-6-W1