10.11.2016
ANYA + SUPPORT: SOON
Koncerten er afholdt

 

anya-2016

 

ANYA har for nylig udgivet sin nye single ’Break Up Battle’ efter debut EP’en ’The Credit’, og hendes turné til efteråret rammer også Templet – med nye numre og ny lyd.

Sidste år udgav ANYA den roste debut-EP ’The Credit’, der gav sangerinden priser ved Scandinavian Soul Award for bedste single med ’Greet Me’ samt Politikens Ibyen-pris i kategorien ’Årets upcoming’. Derudover blev hendes single ’Snap Back’ P3’s Uundgåelige og hun blev udpeget af både Gaffa, Soundvenue og Vega, som værd at holde øje med i 2015.

På live-fronten var 2015 også et godt år for ANYA – det blev både til en udsolgt debutkoncert på Ideal Bar, lange køer ved SPOT festival 2015 og en udsolgt Lille Vega som udløste ekstrakoncert samme sted.

ANYA var også at finde på dette års SPOT Festival, hvor hun med ny lyd og nye sange, udfordrer sin egen musikalitet. En optræden, der fik Soundvenue til at skrive følgende flotte ord:

“Der sker åbenbart ting og sager med Anya, for i Musikhusets Store Sal stod det soleklart, at sangerinden i fremtiden kommer til at skifte stil ovenpå debut-ep’en ‘The Credit’s afdæmpede og inderlige r’n’b. (…) To nye numre klingede af moderne, UK-inspireret r’n’b med smæk på både bas og tempo, og lukkeren ’Wasted Love’ smagte ligefrem af Disclosure”.

ANYAs debut-EP ’The Credit’ er skabt i samarbejde med producerne Carl Barsk og Frederik Carstens, men om ’Break Up Battle’ og sin egen musikalske fremtid siger hun:

”EP’en ’The Credit’ er på mange måder mit hjertebarn. Den udgøres af seks sange, som står mit hjerte helt utroligt nært, og som jeg er enormt stolte af. Men efter vi havde udgivet EP’en, følte jeg, at det var tid til at udfordre min musikalitet ved at søge nye veje. Jeg havde lyst til at prøve at arbejde sammen med alle mulige forskellige producere, for at finde ud af, hvad der egentlig var den rendyrkede ’ANYA’-lyd”.

 

SUPPORT: Soon

soon

De fem medlemmer er mellem 19-20 år. Alle medlemmer har været aktive i det aarhusianske musikmiljø, før de i sommeren 2016 begyndte at spille sammen. Soon laver varm, ligefrem og fængende musik i krydsfeltet mellem R&B/soul, hiphop og pop. Lyden er karakteriseret af både traditionelle R&B/soul elementer og moderne elektroniske elementer som synths og samples. Første udspil fra Soon, ”Forget”, blev tidligere i år valgt som ”Ugens Kanon” af Karrierekanonen