11.02.2017
IN LONELY MAJESTY + SUPPORT: ESBEN KRONBORG
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

In Lonely Majesty - pressphoto 2016

 

Balancerende på grænsen mellem klassisk folk og indie rock finder du In Lonely Majesty. Bandet formår at kombinere det bedste fra de to verdener, ved at krydre grundidéerne fra den irske folkemusik med mere dybfølte rockmelodier. Dette smeltes sammen til en unik indiefolk-lyd med et stort internationalt potentiale.

In Lonely Majesty består af Lasse Helboe (forsanger/guitar), Anders Rønne (trommer/kor), Andeas Ohn (bas/kor) og Jeppe Vejs (guitar/banjo/kor). Sammen formåede disse fire skæggede fyre at nå finalen i P3’s KarriereKanonen – DK’s største konkurrence for upcoming artister. Dette gav bandet mulighed for at blæse anmeldere og publikum omkuld til en anmelderrost koncert på SPOT Festival.

Med shows på SMUKFEST i 2013, ’14 og ’15 har In Lonely Majesty uden tvivl vist deres kvaliteter som festivalband, men de er samtidige meget mere end det. Med drømmende og melodiske numre som Sing in the Dark leverer de også det perfekte soundtrack til dagdrømmeri. Netop Sing in the Dark er første single fra gruppens kommende EP, der er produceret af Søren Balsner (Carpark North, Mads Langer, Tim Christensen, m.fl.)

Med catchy indiefolk-melodier, fantastiske optrædener og velproducerede sange, befinder bandet sig unægtelig i ensom majestæt – heraf navnet In Lonely Majesty.

 SUPPORT: ESBEN KRONBORG

Esben Kronborg pressebillede 2

I efteråret 2014 udkom Esben Kronborg med sit anmelderroste debutalbum “Trumpets”. Albummet havde 5 sange i rotation på P4 og Gaffa skrev bl.a at han “er kommet for at blive”. Med mere end 300 koncerter bl.a på Jelling Musikfestival, Samsø Festival og Smukfest og supportjobs for Kim Larsen, Mads Langer og Gnags, har Esben da også arbejdet hårdt på, at sætte sit fodaftryk på den danske livescene. Den 11. november udkom Esben Kronborg med sit nye album “A Multitude of Things You Can’t Rehearse” hvorfra singlen “Nowadays” er blevet flittigt spillet på P4 samt været med i et afsnit af Bedrag på DR1. Det nye album er indspillet i tæt samarbejde med Lars Skjærbæk og der er både noget til danseskoene og til hjertet.