12.05.2017
SONJA HALD + SUPPORT: PONTI
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

sonja-ny-presse2

Sonja Hald har droppet facaden. Har smidt sminke, jokes og parader ud af vinduet. Tilbage står fem gravalvorlige familiefædre: Det er nu slaget står, og det er ikke for tøsedrenge.

Det er folkrock som da mor røg pibe og far havde page, blandet op med alt hvad der er galt på internettet, ukuelig optimisme og bundløs gæld. Sarte sandheder og letsindige løgnehistorier om verden set præcis 8 km syd for Skive ringvej. Selvsikre guitarer som da radioen stadig spillede rock. Trommer der aldrig har hørt om elektronik. Dansk lyrik i verdensklasse leveret af fem gutter der både kan flyve højt og holde fødderne på jorden samtidig.

 

PONTI har fokus på den fængende popsang, der sættes i spil med markante input fra den guitardominerede rock og indie-scenen

Københavnske PONTI er inspireret vidt og bredt. Fra den alternative rock og indie over bands som The Strokes og Arctic Monkeys til danske kunstnere som Anne Linnet, Sebastian og Steppeulvene. Det er inspirationer, der især træder frem i sammenhæng med PONTIs fokus på melodien, kærligheden til det danske sprog og guitarernes markante plads i lydbilledet.

ponti_band

Link: https://www.facebook.com/ponti.musik/