14.10.2016
Temple of Doom præsenterer: KILL THE KONG (S) + KNOGJÄRN (S)
Koncerten er afholdt

KNOGJÄRN

Knogjärn

Det svenske band Knogjärn er som navnet antyder, den hårdere og tungere slags musik.

Den nye single “Fly för dit liv” er dedikeret til de millioner af mennesker der i dag er tvunget til at flygte rundt om i verden. Og hvoraf mere end halvdelen er børn. ” Flygtningekrise ,” siger du . Det er præcis, hvad det er. Krise . For flygtningene . Ikke for Sverige, ikke for Europa, men for flygtningene . 

At synge på deres modersmål gør at Knogjärn skiller sig ud , og den type metal , at bandet indtager scenen har ikke rigtig gjort så godt , så hårdt og ikke så iøjnefaldende før . Med det sagt, giver Knogjärn noget nyt og interessant for den svenske metalscene . Med mund – stomping riffs og stærke melodier , er der ingen tvivl om, at bandets debutalbum også vil blive værdsat uden for Sverige. I første omgang Templet i Lyngby.

Facebook: facebook.com/knogjarnkd

Youtube: KNOGJÄRN

Spotify: Knogjärn

KILL THE KONG

gruppbild

Forestil dig Fugl Phoenix der stiger fra asken op til himlen, men i form af en rasende rød gorilla . Da bandet Seventribe efter 15 års vanvid gik i opløsning, valgte fire af bandets medlemmer at bevæge sig fremad i en ny retning.

Bandet er siden blevet forstærket med tre medlemmer (fra bla . Heros Die Alone og Bataar Neverstore )

Med deres rytmebaserede metal har 7 mands orkesteret til formål at ramme hele det følelsesmæssige spektrum, ikke kun ørerne. Sammen er de mere end et band, de er et hold, og som hold er Kill The Kong her ikke for at deltage. De er her for at overtage!

https://open.spotify.com/album/4qzQM6ybMbbYcNOkBc2grf

Facebook: facebook.com/killthekong

Youtube: Kill The Kong

Spotify: Kill The Kong