15.02.2020
JJ PAULO + Support: Dj Mof!yah & JuWehl
Koncerten er afholdt

JJ PAULO

Den talentfulde dansk/tanzanianske sanger og producer er aktuel med Ep’en, “BUJORAM”! 

Med sine varme afrikanske grooves blandet med iskolde trap-beats lægger unge JJ Paulo en helt ny lyd som verden har ventet på! EP’ens navn “BUJORAM” kommer af JJ Paulos fødenavn Joram blandet med fødebyen Bujora i Tanzania. I 2019 har live-kalenderen har været fuld med en vellykket forårstour som support for Wafande samt festivaljobs i hele Skandinavien. JJ Paulo har lige holdt så sin første headlinerkoncert, på et tæt på udsolgt Beta!

DJ MOF!YAH

Den nye kvindelige afro DJ har bragt varme toner på adskillige dansegulve selvom hun er ny på scenen! I år har hun spillet på festivallerne Distortion og Couleur Café samt diverse klubber som Rust og Chateau Motel. Derudover har hun også spillet sine sets i Sverige. Hun bruger sine rødder i Rwanda som inspiration og bevæger sig derfor rundt i genrer som afrobeats, hip hop og dancehall. Hendes passion for DJing er kærligheden til afrikansk/afroamerikansk musik samt at frembringe kvindelig DJs i Danmark.

JUWEHL

Vidundergrunden på P3 udråbte ham velfortjent som “Danmarks svar på John Legend” og vi kunne ikke være mere enige. Den unge JuWehl udgav sin debut EP i foråret på det Berlin-baserede hiphop label Krekpek Records og har siden spillet på nogle af Berlins hotteste undergrunds-scener. JuWehl har ny musik på trapperne og er klar til at tage Danmark med storm.