16.04.2016
KILL J + SUPPORT: M.I.L.K.
Koncerten er afholdt

 

Kill_J_mellem

 

“Igennem kompromisløst fokus på sit musikalske såvel som visuelle udtryk, har KIll J gjort det klart, at hun er en af de mest ambitiøse upcoming kunstnere i Danmark.
Med singlerne “Phoenix” “Bullet” og “Cold Stone” har sanger/producer Julie Aagaard formået at skabe et univers, der henvender sig bredt, men som samtidig gør det klart, at hun på ingen måde vil lade sig diktere af den gængse opfattelse af popmusik.
Med en ærefrygtindgydende vokal, der snor sig melodiøst over tunge beatproduktioner, og et univers, der tekstuelt sjældent holder sig til det helt stuerene, har KIll J allerede tidligt i sin karriere fået stor national såvel som international opmærksomhed – med airplay på engeske BBC1 og BBC6 samt lovende ord fra The Guardians Paul Lester: “There is mystery here, and no small hint of the exotic. Highly promising, in other words. Or should we say: Rising.”

2014 bragte KIll J rundt i Danmark, hvor hun gæstede bl.a. DR’s Koncertsal, Roskilde Festival samt optrædener på DR3. Udover heftig live aktivitet i Danmark og resten af Skandinavien havde hun flere succesfulde optrædener i England, Tyskland og Spanien.
Nummeret ”Cold Stone”  blev i oktober kåret til ugens uundgåelige på P3 og med en ny EP på trapperne, samt gæsteoptrædener på flere internationale udgivelser, står det klart, at KIll J absolut ikke har tænkt sig at sætte farten ned i 2016.

SUPPORT: M.I.L.K.
M.I.L.K. er et nyt musik kollektiv ført an af Emil Wilk, der på rekord tid har slået sit navn fast blandt indflydelsesrige musikmedier verden over og taget blogosfæren med storm. Med en lyd, der bliver sammenlignet med elektroniske funk- og soulinspirerede artister som Jungle og Rhye, er kollektivets 2 soundcloud-udgivelserne blevet samlet op af store internationale medier som NME, SPIN og Beats 1’s Zane Lowe, der enstemmigt har udråbt M.I.L.K. til en af de navne man skal følge. Med en planlagt debutudgivelse i 2016, og flere features på amerikanske elektroniske udgivelser, kunne M.I.L.K.’s sommervibes således meget vel blive lyden af næste års sommer.

5_M.I.L.K._press_print