01.01.1970
PEDE B & DJ NOIZE
Koncerten er afholdt

https://www.facebook.com/beskidtepedeb
https://www.facebook.com/pages/DjNoize/139192552818566

1495472_10153743305085724_83042782_n

NYT ALBUM ‘BYGGESTEN’ UDE NU!

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ Politiken
– Med enkle byggesten har rapperen Pede B begået sit hidtil bedste album.

★★★★★ Gaffa
– Den lethed, han mestrer i sine fortællinger – uanset om emnet er tungt, let, sjovt eller trist – er imponerende.

★★★★★ Poplish
– Pede rapper ikke bare – han fortæller dybe historier. Og alene for det skal han have fuldt hus. Alt andet er flødeskum.

★★★★★ DetGodtNok
– Derfor kan jeg uden tøven sige, at “Byggesten” klart er Pede B’s bedste album til dato.

Musikvideo DANSER IKK http://youtu.be/YrlirEhprac

I foråret 2014 udgav Pede B og Dj Noize EP’en ‘Vi Hjerte Alberte’. Modtagelsen var overvældende fra både publikum og anmeldere. Pede B og Dj Noize kvitterede med en udsolgt koncert på Bremen Teater, hvor Gaffa skrev:

“At Bremen er fyldt med en taknemmelig fanskare, der er lige så glade for Pede B, som han er for dem, understreges, da han rapper “De siger, jeg’ produktiv…” og crowden tordnende fuldender linken: “Jeg siger, jeg ikk’ er doven!”

Netop produktiviteten har altid vægtet højt hos Pede B og Dj Noize. Sammen er de nu i studiet med Adam Sampler, for at indspille nye numre. Albummet har endnu ikke en titel, men udgives i marts 2015. Med på pladen har de inviteret flere danske kunstnere, som de mener, kan bringe noget til bordet.

Pede B har noget på hjerte. Han er, uden tvivl, en af dansk raps dygtigste historiefortællere og rapper letgenkendeligt og ærligt om sin hverdag, sit liv og de problemstillinger der naturligt finder sted, når man befinder sig i en overgang fra dreng til mand.

Pede B’s bagkatalog strækker sig tilbage til 2005 med cd’en “Et barn af tiderne”. Siden er det blevet til 10 år med koncerter på de danske spillesteder og festivaler. Hver gang leverer Pede varen og publikum forlader hans koncerter med en tilfredsstillelse, som kun få mestrer. Efter koncerterne indfinder Pede sig i merchboden og går først hjem, når den sidste har fået autograf og billede.

Pede B tager sig tid, fordi han gerne vil. For Pede, har fans altid været en prioritet. De er ikke blot en rekvisit, men en livsnerve i Pede’s sprudlende karriere. Netop derfor er kommunikationen med fans blevet en fast del af Pede’s hverdag. Han søger i fans inspirationen, modspillet og nærværet. Pede inspireres af fans, der på trods af et overflydende marked af nyt musik og nye kunstnere, stadig følger ham og til stadighed dukker op til koncerter, køber hans albums og deler deres oplevelser med ham.