17.10.2019
KIRA SKOV & SIMON TOLDAM – UDSOLGT!
Koncerten er afholdt
Facebook event

Kira Skov og Simon Toldam fortolker vores fælles sangskat.

Til efteråret 2019 tager Kira Skov hul på en duo turné med pianisten og synth ekvilibristen Simon Toldam. Kira og Simon har tidligere samarbejdet og turneret med materialet fra den prisbelønnede plade “When We Were Gentle” (2013) og efterfølgeren “May Your Mind Explode a Blossom Tree” (2015).
Det er første gang Kira Skov tager hul på en duo turné med udgangspunkt i et dansksproget materiale. Stemmen, fortællingerne og kompositionerne vil være i fokus, båret frem af Simons unikke akkompagnement og publikum kan glæde sig til en intimkoncert af de sjældne.

Kira Skov
Kira Skov har, siden hun debuterede med Kira and The Kindred Spirits, etableret sig som en mangefacetteret sangerinde. Hun bevæger sig med en naturlig lethed mellem jazz og rock og er altid umiskendeligt sin egen. Den stærke, sjælfulde og intense vokal har høstet mange roser både hos publikum og anmeldere. Senest med albummet “The Echo of You”, dedikeret til hendes afdøde mand Nicolai Munch-Hansen, som høstede 5-og 6-stjernede anmeldelser i samtlige medier både i og udenfor Danmark.

Simon Toldam
Simon Toldam er en af DKs mest anerkendte Jazz og avantgarde komponist/pianister.
Han har modtaget 4 DMA priser for sine egne udgivelse og modtog desuden Statens 3-årige Arbejdslegat for hans kompositoriske arbejde i 2015.
På efterårets duo tour vil publikum blive præsenteret for intime og sparsomt instrumenterede fortolkninger af gamle danske evergreens. Tidløse sange som vi alle kender, med Kira som den bærende historiefortæller, sat i scene af Simon i et cinematisk lydlandskab af keyboardflader og akkompagneret af akustisk klaver.

Koncerten varer ca. 2 timer inkl. en lille pause.

Koncerten er siddende.