01.01.1970
Lyngby-Taarbæk Jazzklub: CHRISTINA DAHL KVARTET
Koncerten er afholdt

http://christinadahl.dk/

2014-p1x-683x1024

Vi kender Christina Dahl fra adskillige besøg i klubben i forskellige konstellationer. Med sin unikke lyd og melodiske spil, skaber Christina Dahl en intens musikalsk oplevelse. Her er hun så med sin egen kvartet, der er aktuel med albummet “Life’s Carousel”.

Kvartetten består af Jesper Lundgaard, der spiller med stor virtuositet og er en internationalt anerkendt bassist; Espen Laub von Lilienskjold, en ung talentfuld trommeslager, der er i stand til at følge musikken betingelsesløst med stor musikalsk energi; og Niclas Knudsen, en stor guitarist med en stor personlighed, der er i stand til at udtrykke sig frit og lyrisk.

Alle musikerne fungerer som solister, hvor det er muligt at skabe et rum for personlig originalitet og fri kommunikation. Kvartetten spiller med frihed og dynamik, der kommer til live i et rummeligt og legende ensemble.

I alle kompositionerne ligger fortællinger, der har en symbolsk relation til livet og dets rigdom i alle former og farver. “Gennem mine kompositioner forsøger jeg at reflektere over livet,” siger Dahl og fortsætter: “Jeg prøver at skabe musikalske snapshots af livets yderpunkter, kontraster og sårbarhed. At komponere er at fortælle historier – om øjeblikkets musik og billeder. Det kommer til mig som et samlet hele. Det sker bare. Det er derfor, jeg altid begynder mine kompositioner ved at fortælle historien, når jeg spiller”.

Line up: Christina Dahl/saxofoner – Niclas Knudsen/guitar – Jesper Lundgaard/bas – Espen Laub von Lillienskjold/trommer