18.05.2019
GURLI OCTAVIA + support: Athina
Koncerten er afholdt
Facebook event

Gurli Octavia har markeret sig som en overbevisende sangskriver og ikke mindst besidder hun en stemme, der i den grad er svær at ryste af sig, når først man én gang er blevet bjergtaget af hendes inderlige, til tider skrøbelige vokal, der også rummer en urkraftig storladenhed. Hendes koncerter indeholder alt fra vilde sange, der næsten bruser over af eufori til spinkle, florlette sange, der får nakkehårene til at rejse sig. Tekstuniverset er eventyrligt, legesygt og kredser om emner, der spænder fra liv og død til kærlighed og retfærdighed.

Hun har tidligere givet anmelderroste koncerter på både Roskilde Festival og på Grimfest, samt Smukfest, og hendes showcases på SPOT Festival blev fremhævet som en af de bedste, af Soundvenue og Gaffa i både 2017 og 2018, der har smidt følgende ord efter Gurli:

”Cirkusdatteren har udgivet ”Philophobia” og ”Lunacy”. De to ep’er fungerer på mange måder som tvillinger, der har været med til ikke blot at give solisten et velfortjent renomme på rekordtid, men lige vel iscenesathendes lyd som en velanrettet arvtager til Tina Dickow og Agnes Obels særprægede nordiske folkepop, der taler til et moderne kollektiv af ensomme sjæle.”-GAFFA

”Hendes halv time lange showcase vidnede om en kunstner, der for længst har smidt nybegynderusikkerhed og lampefeber på porten, og Octavia besad magten til at række ud og bevæge et publikum, der ellers får ørerne tudet rigeligt fulde af alskens andet på en festival som Spot. En sjælden, stille stund.”–Soundvenue

Athina

Lana Del Rey og Thom Yorks uønskede barn 

Dansk-græske Athina skriver art-pop der forbinder nordisk melankoli med sydlandsk varme. 

Bag den dansk-græske art-pop artist ATHINA gemmer der sig sangeren og komponisten Sandra Vlachakis der er født og opvokset på Nørrebro. Hun debuterede i slutningen af 2018 med sangen ’Stay’. Med storladent electro-pop i et poetisk univers blev ATHINA spået en lys fremtid af Gaffa og blev udnævnt til månedens artist af Spinnup.  

ATHINA har sidste år bl.a. spillet  på bl.a. Posten, Ku.be og til Global Goals World Cup i New York. Hun er desuden kvinden bag Fem Eye Festival – En hyldest til kvinder i musik, der blev afholdt d. 8 marts sidste år på Frederiksberg.