18.10.2019
BO-PEEP (JP) + THE LOST LOVES + SITUATIONSFORNÆRMELSE
Koncerten er afholdt
Facebook event

Japanske Bo-Peep har med sine intense liveoptræden crashlandet som et lille, men ikke stille, destruktivt larmende monster, og taget internationale musikanmeldere med storm.

Trioen, som har base i Tokyo, blænder kaotiske guitarriffs, brutal rytme og manisk men melodisk vokal, inspireret af den rå energi fra grungemusikken i 90’erne. Med deres berygtede liveoptræden bestående af guitar, bas, trommer og vokal – uden nonsens, har trioen stormet scener i Japan, Storbritannien og USA.  Her i blandt Japan’s Fuji Rock Festival, Britain’s The Great Escape og In The City, samt USA’s South By Southwest.

“Although the band make references to Western rock bands, Bo-Peep take in what they are inspired by and smash it out their own way.”

Jpop.com

“….   A Surprise from Japan!  … BO-PEEP could strongarm itself a place alongside any American or English stoner rock band, and should.”

– The New York Times 

“… Tokyo’s Bo-Peep offer a brutal take on the riot grrrl aesthetic, prowling the stage with menace.”

– PlayLouder

“Don’t fall for their ‘butter wouldn’t melt’ looks. This is a very dynamic, furious and frantic Japanese trio… Their Ramones back-to-back-style delivery is giving us speedy three-minute slices of rock gold.”

— Music Towers

Tag to lige dele hedonisme og nihilisme, bland det med punkrock, distpop, rock ‘n’ roll og new wave. Der et sted ligger The Lost Loves. Antiautoritært, liderligt og energisk!

The Lost Loves har siden 2013 leveret dansevenlige soundtracks til din gadekamp, din angst, din fest, dine abstinenser og dine break-ups.

The Lost Loves fik æren af at varme op for selveste Kim Wilde i et tæt på udsolgt Roskilde Kongrescenter d. 6. juni 2019.  Til efteråret tager bandet en tur i studio for at indspille en håndfuld nye sange med tekster på dansk og svensk.

GFrock og Rockzeit smed et par fine ord med på vejen i forbindelser med tidligere udgivelser.

Men mens musikken spiller, så leverer de 3 gutter og 2 tøser der udgør bandet glimrende underholdning i øjeblikket, øjeblikke med masser af nerve, energi og en veludviklet sans for, hvordan man får relativt simple virkemidler til at yde på max.”

– GFRock, Ken Thomsen.

“….

Året var 2018, og to venner besluttede sig for at lave et punkband. Da den ene vens søster hørte rygter om planerne, meldte hun sig hurtigt (og frivilligt) som vokalist, og senere fik Mathias også lov til at være med. Det gik hurtigt op for de tre medlemmer, at søsteren er en klam stodder, men sammen begyndte de fire venner at planlægge en upassende gyllespredning af uartigheder over folket. En overtagelse af Danmarksherredømmet i punk, ja intet mindre end en reformering af punken som vi kender den. For hvorfor skal punken altid være så vred? Hvorfor ikke grine lidt mere med punken – grine lidt mere af punken – grine lidt mere af os selv. Og sådan blev Situationsfornærmelse skabt.

Sidenhen er der kommet en EP til verden. ”En Hurtig Omgang Dansk”. For det er det, som det er; en tempofyldt runddum med dansk. En af de der omgange hvor man lægger sig fladt ned og håber på det snart stopper, men samtidig råber på mere. Hjernen siger nej, men kroppen siger ja, og til sidst overmander urkraften én, og man mister hæmninger og overskrider grænser, fordi man er ligeglad. For som Situationsfornærmelse siger: En hurtig omgang dansk har aldrig været sjovere.

”Red Warszawa der har fået et ondt barn, med et ungt Green Day.”

– Anders Bøtter i Musiktjenesten på DR P6Beat d. 7/6-19

”Forfriskende, og slår med det samme fast, at det, vi har med at gøre her, er noget helt nyt på den danske punk-scene.”

– Metaladay.dk (4/5 anmeldelse)