01.01.1970
Black X-mas – Rising, Redwood Hill, Electric Hellride og Spitanger
Koncerten er afholdt

Black X-mas

Når julefrokostsæsonen er alt for godt i gang og den årlige dosis af klejner og rødkål har nået sit maximum, er det tid til at få skyllet sukkeret ud af ørene, og få en velfortjent pause inden julen tager sit sidste hug. Med Rising, Redwood Hill, Electric Hellride og Spitanger på plakaten, er der derfor lagt op til en seriøs metalaften.

I de sidste to år har Rising skrevet sange til deres tredje album, som de i august/september indspillede sammen med producer Jacob Bredahl.
Dette tredje album har fået titlen ”All Dirt” og er med den karakteristiske kombination af knusende tyngde, fokuseret sangskrivning og stemningsfyldte arrangementer, Rising som vi kender og elsker det.
Men med den nye konstellation har bandet, ikke mindst i form af deres nye sanger Morgen Grønnegaard, fået en mere melodisk og klassisk metal-vibe.
”All Dirt” er sat til at udkomme 29. April 2016, men mon ikke man allerede nu kan få lov at høre et enkelt nummer eller to af det nye materiale.

Electric Hellride har ladet sig lokke væk fra forberedelserne til albumindspilning i januar. Derfor gives der øretæver med en lille håndfuld sveddryppende, helt nye sange fra bandet, der endvidere lover et sæt med mere intensitet og mørkere stemning – krydret med det groovy materiale fra bagkataloget.
De anmelderroste Redwood Hill tager med deres tunge og depressivt ladede musikalske udtryk, lytteren ind i et dystert tekstunivers, hvori de mørkeste afkroge af den menneskelige psyke afsøges. Melankolien agerer som grundsten i bandets sangskrivning og sjældent efterlades lytteren med mere end en flig af håb i mørket.

Med cathy, melodiske guitar-riffs leverer Spitanger en sikker omgang groovy trashmetal. 1. november i år udkom den selvbetitlede debutplade der blev rigtig godt modtaget. Med sikre referencer til både Pantera, Slipknot og Testement, sikrer de at selv de stiveste nakkemuskler bliver blødt op.