19.05.2017
PLEKTER TOUR: TUNING // NORD
Koncerten er afholdt

 

TUNING

tuning4

Tuning. har deres base i det nordjyske og er det nyeste skud på stammen af det spændende musikmiljø, der er i Aalborg. Bandet består af tre erfarne musikere, der med ét ben forankret i hver deres årti og forskellige musikalske baggrund, har det andet plantet tungt I tunings underspillede og melodiøse musikunivers, som de kalder for alternativ rock. Synergien skabes af Niels på trommer, Frank på bas, guitar og kor samt Mikael på vokal og guitar.

De tre herrer elsker fede grooves i et beskidt, alternativt udtryk. Trioen arbejder ihærdigt med at opbløde deres massive sound med den stærke melodi og et tekstunivers, der eksistentielt forholder sig til de fortællinger, der spejler vores nu i forhold til historien og kan give os en glimtvis forståelse for, hvem vi er og hvor vi måske er på vej hen.

Tuning. er: struktur, kaos, melodi, harmoni og til tider et inferno af støj.

Hør TUNING her

 

NORD

Nord2Til trods for bandets nordiske udspring skaber NORD associationer til både den klassiske rock og den blødere ende af moderne rock med elektroniske elementer.

Efter et par år undervejs er NORD klar til at indtage scenen med en intens liveperformance, der både får dig til at spidse ørerne og klappe i takt.

Vokalen i front veksler mellem det storladne og sårbare og bandets univers pendulerer mellem minimalistiske stykker med masser af luft og plads til kraftfulde og tætpakkede symfoniske flader.

Bandet består blandt andet af DJ Encore, der har ligget nummer 1 på den amerikanske billboard chart, og X-factorfinalisten Jonas Præst, der som den eneste har nået tv-finalerne med egne sange.

I løbet af foråret vil den første udgivelse ramme de virtuelle musikbutikker og streamingtjenester.

Hør NORD her