19.05.2018
TEMPLE OF DOOM: BILLY BOY IN POISON + SUPPORT: THE PETULANT
Koncerten er afholdt
Facebook event

BILLY BOY IN POISON fra København spiller knivskarp moderne dødsmetal, der både kan kværne som Misery Index og groove som Gojira, men som har sin egen lyd og blæser på genregrænser. Musikken er aggressiv og tung, men varieret og stemningsfuld.

I 2013 udgav bandet debutalbummet “Watchers”, der fik bred ros i pressen, der bl.a. kaldte det en ”fantastisk debut” (Metalized) og ”årets dødsmetal-album” (Powermetal.de). Opfølgeren “Invoker”, produceret af Jacob Hansen (Aborted, Volbeat, Mercenary m.fl), er netop udkommet i november 2017.

På “Invoker” viser BILLY BOY IN POISON et fornyet fokus på at skære ind til benet og skrive helstøbte numre, samtidig med at vokalen er blevet tilført en blackened kant.

Med koncerter på bl.a. Copenhell og Aalborg Metal Festival, en række tours i udlandet og support for bl.a. Aborted, Hatesphere, Dawn of Demise, Vildhjarta og Trigger the Bloodshed har BILLY BOY IN POISON markeret sig som et hårdtslående og respekteret liveband. På scenen skinner erfaringen igennem, og varen leveres hver gang.

PRESSEN SKREV OM “INVOKER”

“Få moderne dødmetalbands evner at skabe så unik en stemning … et band, man bør følge tæt” – Spirit of metal, 8/10

“Billy Boy in Poison tager en modig ny vej på “Invoker” og går igen foran på dødsmetalscenen” – Powermetal.de, 8,5/10

“Hamrende tight og masser af overskud” – Heavymetal.dk, 8/10

Billy Boy in Poison gør det fremragende … Invoker er essensen af, hvad blackened dødsmetal er” – Metaladay, 5/5

The Petulant er et dansk thrashmetal band med hjembase i Københavnsområdet. Bandet blev grundlagt i 2013 af erfarne kræfter fra det danske metalmiljø. Bandets stil og lyd er en krydsning mellem klassisk thrash– og dødsmetal og er bevidst gjort tidsløs (og med en vis kant), som modvægt til den noget stramme genreopdeling der er i metalverdenen i dag. Hovedinspirationerne springer fra slutfirsernes og halvfem-sernes thrashy og punkede Bay Area scene, til nutidens rå og voldsomme døds– og blackmetal. Bandet udgav i efterår 2017 albummet “Dictum” på det danske pladeselskab Mighty Music.