01.01.1970
KARL WILLIAM + support: Headshop
Koncerten er afholdt

https://www.facebook.com/pages/Karl-William/539492766107258

https://www.facebook.com/pages/Headshop/404877609713927

Når historien om den unge Karl William skal fortælles, er det svært ikke at gengive den med en vis begejstring. Sjældent er det set, at en debuterende kunstner har formået at slå benene væk under musikbranchen og anmelderne, men ikke desto mindre var det dét der skete, da han som 18-årig lagde debutsinglen ”Kostumeramt” på nettet tilbage i 2013. Det er soulet, moderne og drømmende r&b, men først og fremmest er Karls lyd helt sin egen. Han skriver om livet, som livet er, med en poetisk og meget ærlig tilgang til alt hvad han ser og oplever. Karl Williams to ep’er har indtil videre fået bragende gode anmeldelser, ligesom hans intense koncerter også har høstet masser af ros. Berlingske Tidende skrev blandt andet i en liveanmeldelse fra 2014:
Karl William kan ikke bare synge. Hans tekster hæver sig højt op over pop- og r&b-genrens uendelige banaliteter og gør ham allerede nu til en éner på den danske scene.

HEADSHOP er support på Placebo turen. HEADSHOP har på trods af deres korte levetid allerede spillet DISTORTION og Roskilde Festival i 2015. Blandt andre, har Soundvenue skrevet om HEADSHOPs første single ‘Fejlmelding’: “Ingen ved, hvem der gemmer sig bag Headshop-aliasset, men sikkert er det, at ‘Fejlmelding’ med Karl William som gæst er et af de mest opfindsomme og betagende numre, der er kommet ud af den danske talentmuld i 2015” .

Karl William2015 (1)