01.01.1970
PETER BELLI & DE REJSENDE
Koncerten er afholdt

 

 https://www.facebook.com/pages/Peter-Belli/107855985947729

Peter-Belli-Ulv-&-de-rejsende

Peter Belli – en levende legende indenfor dansk underholdning! Få danske kunstnere har haft så omfattende en karriere som Peter Brandt Belli – og færre endnu har været omkring så mange forskellige gøremål i branchen og klaret dem uden at miste populariteten.

Peter er tilbage i stærkeste form og er klar til at fyre et fantastisk rockshow af med sit band – De Rejsende.

Min lagkage har mange farver, sagde Peter Belli engang i et interview, og sandt nok, blandt de mange stillingsbetegnelser Belli kunne skrive på sit visitkort er: Konferencier, film-, teater-, TV-skuespiller, sprechtstallmeister, bingovært, brevkassebestyrer og døds-drom-racer, men først og fremmest er Peter Belli sanger – han er til pop, dansktop, soul, viser og rock – og han har haft succes med det hele.

Han har udgivet ikke mindre end 29 albums (heraf 2 dobbelte) og 63 singler – og hvor mange koncerter det er blevet til undervejs, har han for længst opgivet at holde tal på. Men han har sunget overalt, hvor der var en scene – i cirkus, i TV, i små og store rockklubber og mælkepopper, på blokvogne, i dansehaller og på de store rockfestivals i både Roskilde, Ringe og Skanderborg. Som en fortjent cadeau til den stemme der altid har været hans varemærke – modtog han i 1992 den eftertragtede GRAMMY som ÅRETS SANGER, Årenes sanger havde måske været en mere rigtig betegnelse, for Peter Belli har været der længe og har altid været nærværende, uanset hvilken musikalsk genre det handlede om.

Men denne aften er omdrejningspunktet et rockshow med danmarks største rocklegende. Man vil blive vidne til sjæl,  nerve og en stemme man nikker genkendende til, når de rejsende tolker og hylder Peters, igennem tiden, største hits.

Peter & De rejsende er:

Peter Belli: Vocal – Marcus Winther John: Kapelmester, vocal & Guitar – Troels Skjærbæk: Bas, Vocal

Jesper Thomsen: Trommer – Per Lykkegaard: Guitar, Vocal