20.03.2020 Aflyst
JASMIN (FO) + AISHA + support: Stephanie Meincke
Koncerten er afholdt
Facebook event

KONCERTEN ER AFLYST

JASMIN er et forholdsvis nyt band fra Færøerne, som de sidste 2 år har været meget aktive på den færøske musikscene. Bandet begyndte at spille sammen i 2017 og samme år vandt de ’’Sement’’ som er en konkurrence for upcoming bands på Færøerne.

Gruppen har en global verdenslyd med en blanding af elektronisk fusion af soul og pop. Samtidig trækker det unge band inspiration fra livet på Færøerne, hvor en støvregn af mørkere toner og længsel indimellem kryber ind i lydbilledet.

Det hele toppes af forsanger Jasmin Mote’s fantastisk kraftfulde vokal, som tilsammen giver deres lyd en bredde, der kan nå langt ud over de færøske landegrænser. Til ’’Faroese Music Awards 2019 ’’vandt Jasmin prisen som ’’Årets Kvindelige Sanger’’.

JASMIN har på kort tid opnået at blive en af de mest populære bands på Færøerne. I maj 2019 udgav de deres debut EP ’’I Know It’s Over’’ og spillede deres første koncert i København på Huset-KBH.

Bandet arbejdet hele tiden på nye numre og der forventes at komme nyt musik i starten af 2020.

AISHA er klar med sin første EP, BLÅ NODER. De seneste to singler ’Fortæl’ og ’Løvehjerter’ er begge blevet vel modtaget, med adds på flere af Spotifys populære playlister; Nye Danske Hits, New Music Friday og New Talent.

BLÅ NODER er soulfyldte popsange, båret af AISHAs stærke vokal og talent for at skrive fængende melodier – og så er det hendes første sange på dansk.

AISHA er sangerinde, komponist og producer. Hun har sunget hele sit liv og skrev sin første sang, da hun var 8 år og havde i en alder af 14 år sit første større publikum. Siden da har hun optrådt i store dele af verden – fra Island til Tunesien, fra Grønland til Ghana. AISHA har turneret og indspillet med forskellige internationalt anerkendte kunstnere som Tanya Stephens, Junior Kelly, BB Seaton og The Savage Rose.
Blå​ ​Noder ​udkommer d. 21. februar på alle digitale platforme via Black Box Records.

Stephanie Meincke er en ung og upcoming artist, der skriver musik man kan mærke. Med en melodiøs og følelsesrig vokal omfavner hun lytteren, med alt hvad hun er, og inviterer dig med ind i et rum præget af nærvær og intensitet. Stephanie Meincke vækker følelser i dig, du kan tage og føle på – og som du måske ikke vidste, du allerede kendte.
For Stephanie Meincke er verden en stor legeplads, og alt fra en tur med s-toget, en weekend i Paris, til en gåtur i hendes hjemby Valby ville potentielt kunne danne grundlag for nye tekster og sange.

Check Stephanie Meincke ud på facebook.