01.01.1970
PATRICK DORGAN + support: Sarah Leonora
Koncerten er afholdt

 

https://www.facebook.com/patrickdorganofficial

PatrickDorgan_image (640x326)

Når den fremadstormende soul-sanger Patrick Dorgan tager på turné for at gentage successen fra udsolgte liveshows bliver det med den unge talentfulde sangerinde Sarah Leonora som support.

Ovenpå efterårets intense og udsolgte liveshows samt hitsinglen ”On The Way Down” er den københavnske soulsanger, Patrick Dorgan, klar til at tage på en større turné rundt i Danmark – og med sig tager han Sarah Leonora.

Patrick Dorgan spillede i 2014 sine første koncerter på små spillesteder rundt omkring i København. Den unge sanger fik hurtigt opbygget sig en fast og voksende gruppe af fans og i september spillede Patrick Dorgan udsolgt koncert på Ideal Bar. I december gentog det attraktive livenavn succesen da Patrick, sammen med sit band, gav koncert på et tætpakket Lille VEGA – til lange klapsalver og ekstra-ekstranummer.

Nu får hele Danmark mulighed for at opleve Patrick Dorgans koncerter, der byder på sprudlende vokal, iørefaldende melodier og en vekslen mellem følsomhed og eksplosioner af glad energi.

Med sig tager han den unge talentfulde sangerinde Sarah Leonora, som er et helt nyt stjerneskud på den danske musikhimmel. Med fængende selvkomponerede sange og en dragende vokal har hun allerede begejstret på mindre spillesteder i København og optræder nu for første gang med egne sange for et større publikum i forbindelse med turnéen med Patrick Dorgan. Genren trækker referencer fra både soul og r&b, men også med elektroniske elementer. Som support for Patrick Dorgan spiller Sarah Leonora dog sine sange helt nøgent kun med vokal og klaver.

På radiobølgerne har Patrick Dorgan’s bittersøde debutsingle, ‘On The Way Down’, været et hit og, siden release, haft fast placering i toppen af Airplay Charten. GAFFA fremhæver Patrick Dorgan i januarudgavens “De Bliver Store i 2015” sektion. De skriver blandt andet om debutsinglens mange spins på radio og at man kan forvente “Stærk soul med hjertet på rette sted”.

Patrick Dorgan udsender nyt materiale snarligt.