20.11.2020
IBRAHIM ELECTRIC
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 175,- DKK inkl. gebyr
Entré: 195,- DKK

I mere end et årti har IBRAHIM ELECTIC været en af de mest populære europæiske instrumental-grupper.

I 2020 udgiver de deres tiende album ‘Time Machine’ – en hyldest til deres tidlige helte, gode tider og det faktum, at de stadig virkelig elsker at spille med hinanden efter nu snart 20 år!

Musikken har elementer af gammeldags soul/jazz, AfroBeat, 60’ernes acid-power-beat og selvfølgelig trioens varemærke: de hurtige næsten-punkede passager i hvilke de tre musikere smelter sammen til én stor legesyg organisme.

Til foråret kan du opleve dem live, når de blæser gennem landet med både ny og gammel musik i bagagen.


“Kan du huske følelsen af at høre et band for første gang og blive fuldstændig blæst væk af selve det majestætiske i fremførslen? For dem af jer, der ikke ved hvad jeg taler om, så kommer I til det. Forbered jer selv på Ibrahim Electric!”
– Hammondbeat.com, USA

“Ibrahim Electric sparker røv! Disse tre unge musikere viser nogle seriøst store energireserver….dette er bedre end Viagra!” – Information, DK

“Det kommer under ind huden og ud i blodet hurtigere end en bakterie fra Ganges-floden….med deres uimodståelige guitartemaer og galopperende percussion kunne Ibrahim Electric være soundtracket til en spaghetti-western fra Mali” – All About Jazz, USA