01.01.1970
JACOB BELLENS & BAND – support: Mads Beldring
Koncerten er afholdt

JACOB BELLENS & BAND – support: Mads Beldring

ONSDAG 22. JANUAR KL. 20:00

http://www.jacobbellens.com/

Jacob Bellens

Forsalg her: https://www.billetlugen.dk/musik/31424/jacob-bellens-band/

Efter en relativ kort stilhed på et halvt år, vender Jacob Bellens nu tilbage.
Den 4 november udkommer singlen Do You Have Anything Harder? / Itchy digitalt og på 7” vinyl (med downloadkode) på WSLS Records. Begge sange er indspillet i sommeren 2013, igen med Anders ‘Ormen’ Christophersen ved knapperne, som det også var tilfældet på Jacob Bellens’ solo debut album The Daisy Age, der udkom i november 2012.

Som på The Daisy Age formår Bellens med sin kommende single at besøge nye musikalske områder – tilbagelænet og nærmest croonende på Do You Have Anything Harder?, mens den kække Itchy byder på lydeffekter og strygere.

Singleudgivelsen efterfølges af en kort, intensiv turné, hvor Bellens for første gang fremfører solo-materiale med et lille band i ryggen – nærmere bestemt som trio, med Bellens selv på vokal og klaver, bakket op af Jakob Høyer (Raveonettes, Marie Fisker, Trentemøller m.fl.) på slagtøj, guitar m.m. og Jakob Falgren (Pinkunoizu, Kostcirkeln, Savage Rose m.fl.) på bas, keys m.m.

I april 2013 tog Bellens, kun bevæbnet med klaver, på en 3-uger lang og ganske velbesøgt turné, med 2 x udsolgt i Kbh, 2 x udsolgt i Aarhus og også udsolgt i Aalborg.