01.01.1970
MIKE ANDERSEN [FÅ BILLETTER]
Koncerten er afholdt

MIKE ANDERSEN 

LØRDAG 22. NOVEMBER KL. 20:00

Prisforsalg: 150,-
Pris i døren: 150,-

Dørene åbner kl. 20.00
Koncertstart kl 21.00

KØB BILLET!

https://www.facebook.com/MikeAndersenArtistPage

mikeandersen_prfoto

Den 12. maj 2014 har Mike Andersen udgivet singleudspilet ”Raindrop in a Drought” som teaser på det næste – og femte – album. Igen har lyd geniet Russell Elevado siddet bag mixerpulten, som han også gjorde det ved Mikes forrige album ’ECHOES’.

Mike Andersen sad sidste år på en bar i Nashville og fældede spontant en tåre til en country-sang. En genre – den hvide mands blues – som han, med undtagelse af Ray Charles’ version af genren, ellers ikke rigtig havde forstået sig på. Nashville inspirationen, byens fokus på ”den gode sang” og historiefortællingen høres tydeligt i Mike’s nye singleudspil. En perle af en sang som allerede er et hit blandt hans fans; ”Raindrop in a Drought”. Og der er mere på vej på det kommende album som Mike netop nu arbejder med at lægge den sidste hånd på.

Albummet har release i Danmark d. 1. september 2014 og det følges op en omfattende turne i både Danmark, samt i Norge og Tyskland, hvor det er lykkedes Mike Andersen at slå sit navn mere og mere fast. Mike har før haft stor succes på bl.a. det hollandske marked, men ønskede at arbejde mere intensivt for og med det danske publikum.

Det nye album er blevet til i Mike’s ”kælder-studie” hjemme i rækkehuset i Aabyhøj – lige der hvor Mike er allermest privat. Derfor kan der også forventes en meget intens og nærværende plade. Indspilningen er sket sammen med det samme line-up af musikere, som Mike har spillet 100-vis af forrygende live-koncerter med.