23.11.2016
Lyngby-Taarbæk Jazzklub præsenterer: Indra
Koncerten er afholdt

 

 

 

Indra - Heartland

Indra Rios-Moore er en amerikansk jazzsangerinde med rødder i både Syrien og Puerto Rico, men nu bosiddende i sin barndomsby New York, hvor hun voksede op sammen med sin musikerfar Donald Moore og mor Elizabeth.

For nylig har hun boet en del år i Aarhus sammen med sin danske mand, saxofonisten Benjamin Trærup, og er efterhånden fast forankret i den danske jazzverden. Hendes andet album “In Between” fik en Danish Music Award for Årets Vokaljazzudgivelse i Danmark i 2012.

I 2013 investerede Indra og Benjamin alt, hvad de ejede, for at virkeliggøre drømmen om en international karriere. Drømmen blev til virkelighed og indspilningerne i Los Angeles med Grammy-vinderen Larry Klein for det legendariske jazzselskab Impulse! resulterede i sangerindens tredje album ”Heartland”, som udkom digitalt og på CD i 2015 via Impulse!/Universal Music.

Indras musik kan beskrives som et eklektisk miks af jazz, pop, rock og country og med imponerende indlevelse og en sublim sans for stil leverer hun lækre versioner af sange af blandt andre Duke Ellington, David Bowie og Doc Watson.

Førstesinglen er nummeret ”Little Black Train”, som toppede de franske jazzlister foran artister som Diana Krall og Nina Simone.

Vi har den glæde at kunne præsentere hende her sammen med sin mand og et par venner fra Aarhus.

Line up:
Indra Rios-Moore / Vokal
Benjamin Trærup / Tenorsax
Uffe Steen / Guitar
Thomas Sejthen / Bas