17.09.2021
ANNA DAVID
Tidspunkt
Koncerten starter kl. 21:00
Dørene åbner kl. 20:00
Billetter
Forsalg: 135,- DKK inkl. gebyr
Entré: 145,- DKK
Vi må desværre meddele, at vi har set os nødsaget til at flytte koncerten igen på grund af Sundhedsstyrelsens nuværende retningslinjer til forebyggelse af smitte med COVID-19.
Købte billetter er gyldige til den nye koncertdato d. 17/9 – 2021. Der er også muligt at få billetter refunderet via Ticketmaster.

Bliv forført både musikalsk og visuelt når Anna David tager på jubilæumsturné

Med sit kæmpe bagkatalog giver Anna Davids sprøde og smukke vokal, hendes fængende melodier og følsomme sange, et enestående stærkt repertoire.

Med en lang række hits bag sig som ’Kun Hjertet Slår’, ’Fuck Dig’, ’Tæt På’, ’Natsværmer’ (Toppen af Poppen), ’Chill’ og ’Når En Engel Sir’ Farvel’ giver Anna David altid den bedste koncertoplevelse, hvor publikum er garanteret en fantastisk aften. Med sin gode udstråling og nærværende præsens på scenen, går Anna meget op i at give sine fans og publikum en enestående oplevelse de sent vil glemme. Anna David

”Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige liveudtryk er det bedste jeg ved, og at mærke den kærlighed publikum sender tilbage til mig. Når jeg står på den scene bliver jeg flyvende. Jeg glæder mig til 2020 – mit jubilæums år. Derfor har jeg sat barren højt denne gang, hvor jeg vil forføre mit publikum både musikalsk og visuelt”.