17.09.2021
ANNA DAVID + support: LUKA
Koncerten er afholdt
Facebook event
Købte billetter til den oprindelige dato er gyldige til den nye koncertdato d. 17/9 – 2021. Der er også muligt at få billetter refunderet via Ticketmaster.

Bliv forført både musikalsk og visuelt når Anna David tager på jubilæumsturné

Med sit kæmpe bagkatalog giver Anna Davids sprøde og smukke vokal, hendes fængende melodier og følsomme sange, et enestående stærkt repertoire.

Med en lang række hits bag sig som ’Kun Hjertet Slår’, ’Fuck Dig’, ’Tæt På’, ’Natsværmer’ (Toppen af Poppen), ’Chill’ og ’Når En Engel Sir’ Farvel’ giver Anna David altid den bedste koncertoplevelse, hvor publikum er garanteret en fantastisk aften. Med sin gode udstråling og nærværende præsens på scenen, går Anna meget op i at give sine fans og publikum en enestående oplevelse de sent vil glemme. Anna David

”Jeg elsker at mødes med mine lyttere live. At stå på scenen og give hver af mine sange det helt rigtige liveudtryk er det bedste jeg ved, og at mærke den kærlighed publikum sender tilbage til mig. Når jeg står på den scene bliver jeg flyvende. Jeg glæder mig til 2020 – mit jubilæums år. Derfor har jeg sat barren højt denne gang, hvor jeg vil forføre mit publikum både musikalsk og visuelt”.

LUKA er upcomming på den danske musikscene. LUKA henvender sig til alle aldre og inviterer publikum ind i et nærværende, stemningsfuldt chill pop univers fuld af følelser og eftertænksomme tekster. LUKA laver alt fra festlige pop bangers til mere stille og følsomme ballader.  

Bag navnet LUKA gemmer sig den talentfulde og dedikerede sanger og sangskriver Lasse Kjær, der tidligere har skrevet og udgivet musik på dansk. Nu er sangene på engelsk og stilen som LUKA tilføjet et mere internationalt præg. Lasse håndterer flere forskellige genre indenfor poppens verden og er som kunstner aldrig bange for at kaste sig ud i nye stilarter og lydudtryk.

Lasse har komponeret egne sange fra barnsben og har altid haft en drøm om at udleve sin musik. Da Lasse blev far for 9 år siden, havde han egentlig opgivet drømmen og tanken om at gøre karriere inden for musikken. Men da hans fætter og rapper, Neo Harms, spurgte, om han ville gæsteoptræde til et par koncerter, blev karrieren pludselig skudt i gang. Siden har Lasse lavet musik med etablerede og erfarne kunstnere som bl.a. UFO, Anna David, Rasmus Hedegaard, Ulf Pilgaard, Stella Mwangi m.fl.

Lasse har også samarbejdet med Kræftens Bekæmpelse med indsamlingskampagne-sangen ”Paper Cut”, som han skrev til sin mor, da hun blev ramt af brystkræft.

Lasse Kjær skriver og komponerer en stor del af sin musik om natten, fordi der er ro til at kunne filosofere og reflektere over livet. Derfor har han skullet passe på ikke at vække sine børn om natten. Som et naturligt resultat heraf, har Lasse udviklet en hviskende vokal med en del luft i stemmen, som giver en let og til tider skrøbelig karakter.

I slutningen af 2014 udgav Lasse sin debut EP ”Vidunderligt Kaos” og i 2017 kom Lasse debut album ”Lever På Ny”. I 2018 skiftede Lasse navn til LUKA og skiftede om til engelske tekster. I 2019 udkom LUKA’s debut EP. Og nu er LUKA klar med en helt ny EP ”Back To The Beginning”.

VIDEO: LUKA – Stranger (Acoustic)