24.02.2017
JOHNNY HORSEPOWER – Johnny Cash Tribute
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

image

Johnny Cash er efter sin død mere populær end nogensinde. Johnny Horsepower er et dansk cover af 50’ernes Johnny Cash & The Tennessee Two og de oplever i den grad den øgede interesse.   

Dette har ikke kun gjort dem efterspurgte i Danmark men også i resten af Europa – hvor de bl.a. turnerer flittigt i Sverige, England, Tyskland, Frankrig, Belgien, Schweiz, Italien og Spanien. 

Johnny Horsepower møder i den grad Johnny Cash fans med et show der ikke blot hylder ”Manden i sort” men også “vækker ham til live” for en stund.  

Primært fortolkes materialet fra Johnny Cash’s ”Gyldne” periode fra 1955-1972 dog med afstikkere fra senere udgivelser. 

Oplev hits, som Ring of Fire, I Walk the Line, Folsom Prison Blues, San Quentin og mange flere. 

Trioen spiller lejlighedsvis Shows med Johnny Cash’ ENESTE Trommeslager WS ”Fluke” Holland(1960-2000).  I februar 2016 indspillede Johnny Horsepower sammen med WS Holland i det legendariske Sun Studio i Memphis. Efterfølgende fejrede trioen Johnny Cash’ fødselsdag på Johnny Cash Museet i Nashville sammen med Johnny Cash’ familie og nære venner ved et lukket arrangement. 

Johnny Horsepower (Cash Cover) er et absolut must for Johnny Cash fans og det tætteste du kommer på en koncert med The Man in Black på Dansk Jord.