01.01.1970
JULIAS MOON – UDSOLGT!
Koncerten er afholdt

https://www.facebook.com/juliasmoonmusic

Julias Moon (640x427)

JULIAS MOON, som står bag kæmpe hitsne Lipstick Lies og Bay, er ude med et helt nyt nummer, Palace, der bliver udgivet af Universal Music Danmark og Republic Records. Julias Moon, som er; Oliver Kincaid (producer/ trommer/ keys), Louis Samson Myhre (sanger/ sangskriver) og Nicolai Gabold (komponist/ basist). Julias Moon debuterede med nummeret Bay, som blev Ugens Uundgåelige på P3 og også blev nomineret til P3 Lytterhittet, samt Talentprisen på P3 Guld. Siden udgav de Lipstick Lies, som toppede airplaycharten og blandt andet var i A-rotation på P3, Nova og Voice.

Ovenpå den store succes med Bay og Lipstick Lies samt den nye udgivelse Palace har 2014 været et travlt år for Julias Moon. De har blandt andet optrådt på en række store festivaler, Smukfest, NibeFestival, Wonderfestiwall m. fl. Derudover har de været en tur i USA. Republic Records, i New York, fik nemlig hurtigt øjnene op for trioen med de progressive popsange. En af Republics A&Rs fandt Lipstick Lies på Shazams top 10 liste fra Danmark og det gjorde så stort indtryk på ham, at bandet samme uge modtog en invitation til New York, med alt betalt.

– Vi hoppede direkte i studiet og arbejdede nonstop i 72 timer på, at få vores demoer nogenlunde klar og tog direkte i lufthavnen derfra. Fuldstændig jetlagged og udkørte i New York, tog vi til møde i Universals bygning. I det elevatordørene åbnede på Republics etage ”kickede” omkvædet til Lipstick Lies ind og det første vi så, var vores
video projiceret på en kæmpe væg. Omringet af plakater af Drake, The Weeknd, Ariana Grande m. fl. kom vores A&R André os smilende i møde. Vi blev ledt ind i et kæmpe mødelokale, hvor alle storskærme var dækket med teksten “Republic Records welcomes JULIAS MOON”. – Vi havde et fire timer langt møde, hvor flere og flere ansatte fra Republic kiggede ind og vi var fuldstændig blæst, da først vi kom ud igen. Hjemme i Danmark igen fik vi først at vide at Republic var sprunget fra og ikke ville arbejde med os alligevel. To dage senere fandt vi ud af at de stadig var på…Følelsesmæssigt den vildeste rollercoaster, vi nogensinde har prøvet, fortæller bandet.