01.01.1970
SATAN TAKES A HOLIDAY (S) + TURBOCHILD
Koncerten er afholdt

Billetter købt til den aflyste koncert 21. maj kan i stedet bruges til denne aften.

STAH_mellem

 

Med deres blanding af rock’n’roll, 60 garage og 70 groove, anses Satan Takes a Holiday for at være et Sveriges bedste livebands.

Satan Takes a Holiday blev “talk of the town”, da de udgav deres debutalbum i slutningen af ​​2009. En uge senere blev de nomineret i “Bedste Rockband” kategorien på svensk P3 Guld Awards, og singlerne “Missy” og “Heartbreaker” blev spillet regelmæssigt i radioen.

Herefter har de beriget omverdenen med to fanden i voldske og flabede albums “Who Do You Voodoo” fra 2012 og “Animal Man Woman” fra 2014.

Bandet har været fast inventar på diverse festivaler, og på tour med Mustasch, Juliette Lewis, samt en omfattende europæisk turné med Nicke Anderssons og resten af Imperial State Electric.

I 2013 spillede Satan Takes a Holiday support for  KISS på Sveriges nye nationale arena foran et publikum på 30.000 mennesker.

 

SUPPORT: TURBOCHILD

11004529_10153154279399802_3801843086441175763_o

– Med deres nyeste single “Still My Love” cementerer TurboChild for alvor festen og deres egen status som Danmarks nye rock-darlings. Der er hit-potentiale, der er live-potentiale, der er kæmpe potentiale her!

Der var ingen slinger i valsen, da Danmarks største musikmedie, Gaffa, smed TurboChild på top-10en over Spot Festivals absolut bedste koncerter. Og de har fat i den lange ende. TurboChild har gennem fire års omfattende  turnevirksomhed for længst vist, hvordan man leverer Classic Rock med et gritty garagerock feel med en stilsikkerhed, der kan gøre selv Jack White misundelig.

Med den efterhånden legendarisk frontmand Richard Schuster i front, spiller de fem ungersvende som gjaldt det deres liv – altid med en fod udover scenekanten og den anden solidt plantet i et bagkatalog, der viser, at TurboChild er langt mere end bare et live-band.  Intet fyld, kun ualmindeligt potente guitarfigurer og et omkvæd, der demonstrerer præcis hvorfor, din første TurboChild koncert ikke bliver din sidste.

TurboChild leverer det musik de elsker, og efter en enkelt koncert gør du også. Gennem et utrolig fælleskab blandt de fem unge mænd, trækker de publikum med op på scenen og gør dem en del af bandets kammeratskab og deres passion for musik.  Bandet har aldrig skuffet live og kommer aldrig til det.