01.01.1970
CLUB 16 – Christmaxxx
Koncerten er afholdt

CLUB 16

LØRDAG 25. OKTOBER KL. 22:00

Pris i forsalg: 100,-
Pris i døren: 100,-

Dørene åbner kl. 22.00

https://www.facebook.com/templet.club16

Club16_banner

CLUB 16 – 10 ÅRS JUBILÆUMSFEST!

For 10 år siden tog vi ideen op med atter at lave Club 16 fester i Templet, hvor konceptet udelukkende var at spille musik fra 80´erne.

Club 16 er Templets klubaften, der sørger for at levere 80er nostalgi, røg, damp og fede rytmer i gamle venner og veninders selskab.

Club 16 var oprindeligt en ungdomsklub, som opstod i starten af 70´erne i Lyngby-Taarbæk. Ja faktisk var det landets første ungdomsdiskotek med DJs og kulørte lamper. Selve navnet er taget ud fra husets placering, hvor adressen er Jernbanevej 16, dermed Club 16. Der har været mange forskellige former for underholdning allerede dengang; både i form af koncerter og når Jørn de Mylius kom forbi som gæste-DJ. Helt populært var det at gå på første salen for at spise parisertoast, mens der i stuen var lørdagsdiskotek.

I dagens anledning har vi udvidet Club 16 med et liveband, der kommer til at spille fra 23.00 – 00.30.

“Redshift Riders er et rock- og festband der sparker liv i rock, powerpop og grunge:

Mikkel Landsdorf (vok.) og Jacob Rønne (gui.) danner rammen om denne kvartet, der sparker liv i rock og grungen, sammen med Nils Krøyer (bas) og Peter Bach (tr.).

Bandet spiller numre af bl.a. David Bowie, Simple Minds, Billy Idol, Bryan Adams, Police, Nirvana, Rolling Stones, U2, Coldplay, AC/DC, Rage Against the Machine og meget mere…

Musikerne er nogle af Københavns mest erfarne og kendt fra andre sammenhænge som Deep Purple Jam, B-Joe, Instant Coma, AB/CD-børnerock, Zauce, Big Trouble, Juruda, Grand Theft, Sting Jam, TOTO Jam og meget mere!

Med fokus på det ældre publikum og en aldersgrænse på minimum 25 år har der været garanti for fest til Club 16 i Templet de seneste år.