26.04.2019
NIELS SKOUSEN – FÅ BILLETTER!
Koncerten er afholdt
Facebook event

I 2019 kan Niels Skousen fejre 75 års fødselsdag – og se tilbage på en stor karriere indenfor kulturverdenen – ikke mindst som ophavsmand til det banebrydende ‘Skousen & Ingemann’ album ‘Herfra hvor vi står’.

Niels Skousen udgav i november 2016 sit 5. album siden comebacket ‘Dobbeltsyn’ i 2002.

Albummet ‘Hvem er du som kommer imod mig’ høstede flere 5-stjernede anmeldelser i landsdækkende medier. Musikalsk set er det en moderne og modig musik, som lægger sig i forlængelse af den seneste og anmelderroste ‘Smil eller dø’. Udover produceren Nikolaj Nørlund og co-producer Mads Brinch Nielsen optræder Fredrik Lundin på sax og fløjte, og der er indtagende korbidrag fra Stine Grøn og Eva-Louise Rønnevig. Keyboard-virtuos Adi Zukanovic er også med til at skabe det brede filmiske soundtrack, som iscenesætter Niels Skousens fortællinger på ‘Hvem er du som kommer imod mig’.

I et på en gang intimt, moderne og ikke mindst unikt lydunivers fortæller Skousen de historier og betragtninger, der kendetegner ham og har gjort det siden begyndelsen med Skousen & Ingemann. Hans smukke sprog, rørende historier og bidske kommentarer gør ham helt uundværlig på den danske musikscene, for den slags erfaring og nærvær kommer ikke gratis, og derfor rækker hans publikum også ud over flere generationer.