26.05.2017
TEMPLE OF DOOM DAYS 1
Koncerten er afholdt
Facebook event

 

TODDFLYER

 

Temple of Doom præsenterer to dage med fuld metalskrald.

HEARTEATER  – KL. 20.00

HEARTEATER er et ungt dansk hardrock / metal band, hvis inspiration stammer fra genrer som grunge, nu-metal og metalcore. HEARTEATER stræber efter at skabe et stemningsfuldt univers, der fokuserer på de melodiske elementer. Det musikalske billede består af rock- og metalelementer, der skaber kontrast mellem de stille og tunge dele.

HEARTEATERs håndtering af de musikalske kontraster giver lytteren en varieret, atmosfærisk og energisk oplevelse.

Hearteater

 

www.facebook.com/hearteaterband

 

PHAZM (F) – KL. 21.00

Med tre albums og flere europa ture i bagagen, har franske PHAZM leveret en unik blanding af blandede blast-beats, okkulte og skarpe riffs, virtuose guitar soloer og skræmmende besat vokal. Deres musik er dybt inspireret af old-school black metal og den nordiske Asatro. Deres show er intenst, okkult og dumt at gå glip af.

phazm

www.facebook.com/thetruephazm

 

HELHORSE – KL. 22.30

En nærmest ukristelig blanding af beskidt metal, punk og klassisk rock, Helhorse leverer en medrivende lyd, som er svær at modstå!

Bandet har 3 stærke albums i ryggen og har efterhånden markeret sig som et af de helt store indenfor deres genre men det er især LIVE, at Helhorse for alvor lever. Bandet bliver flere steder omtalt som ”et af Danmarks allerbedste live bands indenfor deres genre” og med en hastigt ved at opbygge et legacy som et af de mest potente og intense acts til at komme ud af den nyere danske hard rock / metal scene. Med en ”take no prisoners” tilgang til deres publikum leverer Helhorse varen live – hver gang.

Helhorse

www.facebook.com/Helhorse

 

LLNN – KL. 00.00

LLNN er en metal-kvartet med base i København, som er dannet af guitaristen og trommeslageren fra det hedengangne The Psyke Project. Gruppen kombinerer 80’er-inspirerede sci-fi-filmsoundtracks (Blade Runner, John Carpenter, Aliens) med tung, dyster, post-apokalyptisk hardcore. I 2016 signede LLNN med det Berlin-basererede pladeselskab PELAGIC RECORDS (Cult of Luna, MONO, The Ocean mf), som udgav bandets debut album “Loss” den 24. juni i 2016 til flotte anmeldelser verden over.

LLNN2017

www.facebook.com/llnnband